Gamegaraj Windows kuramıyorum

adamlar

80+
Reaksiyon skoru
10
Gamegaraj i5 13500HX işlemcili modeli aldım windows kurma ekranında mavi ekran verdi şimdi hiç Windows kurma ekranına atmıyor, biraz araştırdım bios ayarlarından vmd'yi kapatmam gerekiyormuş. Bios ayarlarina baktığımda vmd zaten kapalıydı. Şuan bu hatayı veriyor ne yapmalıyım ?

Ekler

• 20250831_231257.webp
    20250831_231257.webp
    1 MB · Hit: 45
Gamegaraj i5 13500HX işlemcili modeli aldım windows kurma ekranında mavi ekran verdi şimdi hiç Windows kurma ekranına atmıyor, biraz araştırdım bios ayarlarından vmd'yi kapatmam gerekiyormuş. Bios ayarlarina baktığımda vmd zaten kapalıydı. Şuan bu hatayı veriyor ne yapmalıyım ?
Kullandığın flaş kaç gb?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Isoyu nereden indirip ne ile yazdırdın?

Rufus ile kurdum

Tekrar sıfırdan mı rufus kurup win atmam gerek?
Windows indir kısmında media creation tool ile indir ve onun üstünden flaşa yazdır tekrar dene.

Rufus kullanma yani media creation tool ile direkt flaşa yazdırma yaptır.

Windows indir kısmında media creation tool ile indir ve onun üstünden flaşa yazdır tekrar dene.

Rufus kullanma yani media creation tool ile direkt flaşa yazdırma yaptır.
Bunu rufus kurulu olmayan flaşa mı yapmalıyım?

Fark etmez o elinde farklı flaş varsa onla da deneyebilirsin.
Hocam biraz önce VMD yi açıp denedim acaba bu şekilde olur mu diye şimdi hiçbir bios ayarı gözükmüyor ve bios da donuyor. İade mi etmeliyim?

Sürücü eksikmiş veya hasarlı olabilirmiş. Güncel bir Windows iso'su indir ve tekrar dene.
Sendeki Windows sürümü bazı donanımları desteklemiyor.

Hocam biraz önce VMD yi açıp denedim acaba bu şekilde olur mu diye şimdi hiçbir bios ayarı gözükmüyor ve bios da donuyor. İade mi etmeliyim?
Cihazda bir sorun olduğunu sanmıyorum bende aynı mavi ekranı yediğimde böyle çözmüştüm. Ancak biosta ayarların gözükmemesi normal değil.

Bios da şuan hiçbir ayarın olup olmaması onemli mi? Yoksa windowsu creation tooldan tekrar kursam duzelir mi?
VMD Intel cihazlar için Intel cihaz kullanmadığım için bir şey diyemiyorum. Ama mavi ekranı creation tool ile format diski oluşturman çözecektir diye düşünüyorum bende çözmüştü.

Geri