Adem Türk isimli üyenin son içerikleri

1. Adem Türk

Superonline protokol

başta yan binadan çekilecekti o hikaye uzun o iş olmayınca buna döndük
  2. Adem Türk

Superonline protokol

tamam eyvallah. 2-3 hafta da çok ya 2 metre bile kazmayacaklar izin işlerinden dolayı mı?
  3. Adem Türk

Superonline protokol

Ofis bir kaç ilçe uzaklıkta tam yerini bilmiyorum. 12 daire var. yan mahallenin fiber satışını yapan saha satış personeli ile görüştüm adresini at hallederiz dedi bana. adresim de şehir merkezinde ulaşımı kolay. Benim 2 dairem var 2 abonelik alacağım diğerleri ile de görüşürler herhalde kendileri.
  4. Adem Türk

Superonline protokol

mahallede var bizim apartmana kurmadılar başvurdum adres verdim protokole alındı ararlar sizi dediler 2 3 gün oldu ses yok bu işlemler ne kadar sürüyor?
  5. Adem Türk

Steam'a bişeyler oldu

steam bağlantı kesildi yanında video da izliyordum ekran karardı anlık patlıyoruz sandım
  6. Adem Türk

İnternetten anlayan var mı / binaya fiber bağlatma konusu

ben de şuan turknet ile cs de 50 60 civarı alıyorum lol 20-30 arası çok fark edeceğini sanmıyorum 1771333410 + yan binadan fiberi benim binaya bağlayabileceklerini söylediler var mı böyle kullanan? sorun çıkar mı
  7. Adem Türk

neden? kullanan tanıdıklarım var hemen yan mahallede oturuyorlar aynı altyapı
  8. Adem Türk

geçen hafta gelen eleman geldi baktı bu hafta yine gelecekti gelmek yerine aradı zaten gelmiştik bir şey yoktur dedi :D 1 ay daha buna katlanılmaz
  9. Adem Türk

Altyapım VDSL evimden 100mbps alabiliyorum dolap 10 metre yakında. 4-5 yıldır turknet kullanıyorum. Ufak bir sorunum dahi olmadı. Alt katımda otuan ablam da aynı sorundan muzdarip. Kendisi daha önce turktelekom kullanıyordu. O turktelekomda kesinti yaşamaya başlayınca onu da turknet'e geçirdim...
  10. Adem Türk

DA Forum Hangi Nesil Ekran Kartı Kullanıyor

benzer işler
  11. Adem Türk

DA Forum Hangi Nesil Ekran Kartı Kullanıyor

asus phoneix 1650 super kart taş gibi işlemcim biraz eski kalıyor sadece yoksa her oyun akıyor
  12. Adem Türk

Türk Telekomu dondurup türknete geçmek

4 5 yıldır turknet kullanıyorum hiç ping sorunu olmadı ama bu ocak ayında bir kaç kez kopma yaşadım daha çözemediler
  13. Adem Türk

13500TL EN İYİ TELEFON

indirim ile 11500e realme 12+ almıştım ablama telefon akıyordu mediamarkt bazen düşüyor fiyat
  14. Adem Türk

Çok bütçem yok telefon lazım

realme 12 mediamarkt 8-9k civarına düşüyor bazen denk gelirsen bak 12+ olanını aldık 11k ya gayet iyi telefon
  15. Adem Türk

10Mbps için 100TL vermeye değer mi?

altyapı testi yap netspeed gibi sitelerden portun ne kadar desteklediğini kaç metre uzakta olduğunu falan bakabiliyorduk ona göre turknet'e falan geçersin 10mbps için 100tl değmez bence
Geri