Adem Türk isimli üyenin son içerikleri

1. Adem Türk

DA Forum Hangi Nesil Ekran Kartı Kullanıyor

benzer işler
  2. Adem Türk

DA Forum Hangi Nesil Ekran Kartı Kullanıyor

asus phoneix 1650 super kart taş gibi işlemcim biraz eski kalıyor sadece yoksa her oyun akıyor
  3. Adem Türk

Türk Telekomu dondurup türknete geçmek

4 5 yıldır turknet kullanıyorum hiç ping sorunu olmadı ama bu ocak ayında bir kaç kez kopma yaşadım daha çözemediler
  4. Adem Türk

13500TL EN İYİ TELEFON

indirim ile 11500e realme 12+ almıştım ablama telefon akıyordu mediamarkt bazen düşüyor fiyat
  5. Adem Türk

Çok bütçem yok telefon lazım

realme 12 mediamarkt 8-9k civarına düşüyor bazen denk gelirsen bak 12+ olanını aldık 11k ya gayet iyi telefon
  6. Adem Türk

10Mbps için 100TL vermeye değer mi?

altyapı testi yap netspeed gibi sitelerden portun ne kadar desteklediğini kaç metre uzakta olduğunu falan bakabiliyorduk ona göre turknet'e falan geçersin 10mbps için 100tl değmez bence
  7. Adem Türk

Babaya alınacak telefon onerisi

honor 400 de çok iyi ama bütçeni aşıyor
  8. Adem Türk

Babaya alınacak telefon onerisi

indirime girince realme 12+ 10-12k arasına düşüyor
  9. Adem Türk

32-35k civarı laptop lazım

var mı güncel güzel fiyata düşmüş kronik olmayan bir model
  10. Adem Türk

Elektrik kesintisi sonrası

kesinti sonrası şu uyarıyı verdikten sonra baştan başlattı bu ekran geldi 2 3 kez restart sonrası düzgün şekilde açıldı windows. Bir sıkıntı çıkartır mı bu? Şuan normal açıldı ve sorun gözükmüyor. BIOS girmek istedim açılmadan önce ama onun da şifresini unutmuşum bu da ayrı dert onu nasıl...
  11. Adem Türk

SONS OF THE FOREST EVDE UYUNMUYOR

eve yatak koyacaksın
  12. Adem Türk

Battlefield 6 5060 Ti 8GB VS 16GB VRAM

4 gb 1650 super ile düşük ayarlarda 1080p ile 40fps aldım oyunun ilk beta testinde
  13. Adem Türk

STEAM 100 DOLARI NASIL NAKİTE ÇEVİREBİLİRİM..

hayır başkasına oyun alıcaksın o sana nakit vericek
  14. Adem Türk

51000tlye s25 plus alınır mı?

honor 400 pro inceledim dün çok iyi telefon 35k falan fiyatı var normal honor 400 de 19k işlemci ve 3. kamera farkı var sadece f/p özellikle kamerası çok hoşuma gitti telefonun s25e de baktım ama honoru tercih ederim
  15. Adem Türk

Öneri Bluetooth Kulakiçi Kulaklık Önerisi

lenovo gm 2 pro f/p
Geri