Ofis bir kaç ilçe uzaklıkta tam yerini bilmiyorum. 12 daire var. yan mahallenin fiber satışını yapan saha satış personeli ile görüştüm adresini at hallederiz dedi bana. adresim de şehir merkezinde ulaşımı kolay. Benim 2 dairem var 2 abonelik alacağım diğerleri ile de görüşürler herhalde kendileri.
mahallede var bizim apartmana kurmadılar başvurdum adres verdim protokole alındı ararlar sizi dediler 2 3 gün oldu ses yok bu işlemler ne kadar sürüyor?
ben de şuan turknet ile cs de 50 60 civarı alıyorum lol 20-30 arası çok fark edeceğini sanmıyorum
1771333410
+ yan binadan fiberi benim binaya bağlayabileceklerini söylediler var mı böyle kullanan? sorun çıkar mı
Altyapım VDSL evimden 100mbps alabiliyorum dolap 10 metre yakında. 4-5 yıldır turknet kullanıyorum. Ufak bir sorunum dahi olmadı. Alt katımda otuan ablam da aynı sorundan muzdarip. Kendisi daha önce turktelekom kullanıyordu. O turktelekomda kesinti yaşamaya başlayınca onu da turknet'e geçirdim...
altyapı testi yap netspeed gibi sitelerden portun ne kadar desteklediğini kaç metre uzakta olduğunu falan bakabiliyorduk ona göre turknet'e falan geçersin 10mbps için 100tl değmez bence