ne kadar sürer bilmemde kanka kaç daire var binanda birde şehrinde ki superonline ofisini biliyor musun ay sonu geldi satış için işi hızlandırırlar eğer binanda 3 4 kişi alacaksa kesin o ofise git ( superonline da çalışıyorum)mahallede var bizim apartmana kurmadılar başvurdum adres verdim protokole alındı ararlar sizi dediler 2 3 gün oldu ses yok bu işlemler ne kadar sürüyor?
Ofis bir kaç ilçe uzaklıkta tam yerini bilmiyorum. 12 daire var. yan mahallenin fiber satışını yapan saha satış personeli ile görüştüm adresini at hallederiz dedi bana. adresim de şehir merkezinde ulaşımı kolay. Benim 2 dairem var 2 abonelik alacağım diğerleri ile de görüşürler herhalde kendileri.ne kadar sürer bilmemde kanka kaç daire var binanda birde şehrinde ki superonline ofisini biliyor musun ay sonu geldi satış için işi hızlandırırlar eğer binanda 3 4 kişi alacaksa kesin o ofise git ( superonline da çalışıyorum)
görüşürler evet ay sonu geldi prim lazım onlara daOfis bir kaç ilçe uzaklıkta tam yerini bilmiyorum. 12 daire var. yan mahallenin fiber satışını yapan saha satış personeli ile görüştüm adresini at hallederiz dedi bana. adresim de şehir merkezinde ulaşımı kolay. Benim 2 dairem var 2 abonelik alacağım diğerleri ile de görüşürler herhalde kendileri.
tamam eyvallah. 2-3 hafta da çok ya 2 metre bile kazmayacaklar izin işlerinden dolayı mı?görüşürler evet ay sonu geldi prim lazım onlara dabazen hemen koyuluyor bazen 2 3 hafta sürüyor kazı izni vs durumları var
yan mahalle dedin o yüzden öyle dedim yan binada varsa sana gelmesi dert değil öyle durumlar oluyor ki yan binadan bile çektiğimiz oluyortamam eyvallah. 2-3 hafta da çok ya 2 metre bile kazmayacaklar izin işlerinden dolayı mı?
başta yan binadan çekilecekti o hikaye uzun o iş olmayınca buna döndükyan mahalle dedin o yüzden öyle dedim yan binada varsa sana gelmesi dert değil öyle durumlar oluyor ki yan binadan bile çektiğimiz oluyor![]()
valla bekliceksin hocam onlar altyapı firmasına söylüyor onlarda ne zaman takarsa belli olmuyor işte..başta yan binadan çekilecekti o hikaye uzun o iş olmayınca buna döndük