Örnek verecek olursam bir şeye tıklıyorum direkt kendi kendine en başa çıkıyor veya önerilen şeyler yazıyor bunu nasıl kapatabilirim virüs veya başka bir şey olabilirmi sıfırladım pc yi hala düzelmedi bilen yardımcı olabilirmi
Çok kısa bir soru soracağım Ev internetimi superonline a geçirdim yanında tv+ da verdiler bugün telefondan da tv+ giriş yaptım ekstra ücretlendirme olurmu telefon numarası kullanarak giriş yaptım uygulamayı kullanırken ekstra ücretlendirilir mi
Merhaba Yks24 sıralamam sayısal 318 bin ve yksnin yök atlas tercih sihirbazında en az kısmını 318bine çekip yaşadığım şehir olan kocaeliyi seçtim ve karşıma yeni açılan fakülte olan Yazılım ve Makine Öğrenmesi adında bir bölüm çıktı resimlerdeki gibi . Benim merak ettiğim konu tercih...
Merhaba bugün yks sonuçları açıklandı çok kısa bir şey sormak istiyorum . İstediğim ünide yazılım bölümü 290 bin ile alıyor ve 30 da kontenjan açıyor benim sıralamam 315bin kontenjan ile deneyip girebilme şansım varmı yoksa 300bini geçtiği için tercihim iptal olurmu
türkçe dil desteği olduğu için torrentoyunindir den deneyeceğim şansımı bakalım olmazsa da fitgirlden devam ederim
1720612344
dodiden bi
türlü indiremedim hocam ya inanılır gibi değil ama kurulum dosyasını siteden alamadım bi türlü
birde son olarak oyunindirvip sitesi ile fullprogramindir siteleri var onlar nasıl
1720612097
güvenilir bildiğiniz böyle repack sayfası varmı torrentoyunindir varmış başka varmı
mesela bundan bahsediyorum hocam 50 gb orjinal yüklemesi var ama repack 21 ben kurduğumda setup kısmında yine 50 yüklüyor repack olayı sadece oyunu indirmede mi önemli oyunun toplam dosya boyutu orjinalle aynımı olur
1720611563
oyunindir vip tamindir falan siteler varda onlara güvenenmiyorum...
bi kaç platformda repack toplam oyun boyutunun azaltıldığını bu yüzden 50gblık oyunun 20gb boyutla kurabilceğimi söyledi
1720611300
o da olabilir
1720611330
oyunları maalesef parayla falan alabilcek durumda değilim ondan repack indiriyorum