Neler Yeni

Fitgirl Repack dosya boyutu sorunu

aeasocial

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
arda
türkçe dil desteği olduğu için torrentoyunindir den deneyeceğim şansımı bakalım olmazsa da fitgirlden devam ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır

Dodinin setup u fitgirle göre çok daha hızlı indiriyor Max 10 dk. Fitgirl yarım saat 45 dk falan
dodiden bi
türlü indiremedim hocam ya inanılır gibi değil ama kurulum dosyasını siteden alamadım bi türlü

Orhanm4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Orhan Maraş
türkçe dil desteği olduğu için torrentoyunindir den deneyeceğim şansımı bakalım olmazsa da fitgirlden devam ederim

dodiden bi
türlü indiremedim hocam ya inanılır gibi değil ama kurulum dosyasını siteden alamadım bi türlü
Eski oyunlarda onedrive linki kullanılamıyor bazen.

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
PoopKiller
İlgilendiği Kategoriler
Tahri, Fortnite Battle Pass, Beleş Oyun, Ucuz Eşyalar, Komik Bıyıklı Ressamlar.
Steam
zenciarap31_az (valla anlamını bilmiyordum vehalenbilmiyom
Discord
endermal10
herkese merhaba bir sorum var . Fitgirl sitesiyle yeni tanıştım fakat anlamadığım bir durum var . Örneğin bannerlord indirecektim repack boyutu 22.5 gb iken oyunu kurarken orjinal boyutu 50gb kuruyor . Repack boyutunu bi türlü kuramıyorum (torrentle indiriyorum) neden böyle olur
oyunu ayıkladığı için winrarda dosya sıkıştırmak gibi

fkomar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Fatih KOM
herkese merhaba bir sorum var . Fitgirl sitesiyle yeni tanıştım fakat anlamadığım bir durum var . Örneğin bannerlord indirecektim repack boyutu 22.5 gb iken oyunu kurarken orjinal boyutu 50gb kuruyor . Repack boyutunu bi türlü kuramıyorum (torrentle indiriyorum) neden böyle olur
Repack sıkıştırılarak sana sunulur. O sitede zaten diyor

Screenshot Capture - 2025-03-27 - 18-51-43.png

Sıkıştırılmamış hali 8.7 GB Repack edilerek sıkıştırılmış hali 2.9 GB. Sana sıkıştırılmış dosya sunulur sen indirirsin kurduktan sonra kaplayacağı alan 8.7 GB denilmek istenir.

Voidnyx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Ali nyx
oyun indir full indir zart indir zurt indir felan anlamam yıllardır r/piracy megathreadi kullanıyorum malwarebytes virus total ile kontrol edebilceğim herşeyi kontrol ediyorum yıllardır hiç virüs bulaşmadı zaten threadde kendileri ublock origin+firefox öneriyorlar ki baya bir yardımı oluyor güvenlik konusunda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,085,984
Üyeler
172,586
Son üye
Derin Temizlik
Top Bottom