Aerionn isimli üyenin son içerikleri

1. A

100.000 E Kadar Oyuncu Laptop

Fiyatına göre sunduğu özelliklere ağzımın suyu aktı resmen onu farkındayım ama içten içe Türk markası olmasından korkuyorum işin açıkçası Forumda sorun yaşayan elemanlarınkini okudum genellikle teknik servis direkt olarak parça değişimi vesaire yapmış lakin servis İstanbul'da ben izmir'deyim...
  2. A

Anladım teşekkür ederim bu konuda :) Peki dolan dolan bu link de karşıma çok çıktı https://www.gamegaraj.com/laptop/game-garaj-slayer-r9t-5070ti-amd-ryzen-9-9955hx-rtx-5070-ti-32gb-1tb/ Araştırmaya başlayana kadar hiç duymamıştım markayı ama siz ne dersiniz? Bildiğiniz bir yorumunuz vs var...
  3. A

Anladım, sallama konusunda haklısınız sanırım ama bir ürüne baktığımda insanların ya hiçbir detayına girmeden "iyiymiş yav" ya da benzer sularda "alınmaz bu çöpe at daha iyi" yorumlarından yarı cahil bir kullanıcı olarak nereye bakacağını şaşırdım Az buçuk içime sinen bir Lenovo Loq görmüştüm...
  4. A

Şu anki bilgisayarımı açmadan dediğiniz işlemleri yapamıyorum ve şimdiki bilgisayarımdane gerçekten gına geldi, Sistem kurulumu da işin açıkçası gözümde büyümedi değil maalesef 😅 Her kafadan çok fazla ses/öneri/model/sakın alma lafları duyuyorum var mıdır sizin önerebileceğiniz birkaç şey?
  5. A

Her türlü yardıma açım şu an hemen söyleyeyim Genel sıksık oynadığım oyunlar ne dersen Baldurs Hate, Elden Ring, Dead by Daylight, GTA V vb giriyorum genellikle, FPS oyunlarıyla çok işim yok ama yeri geldiğinde visual novel ya da piksel piksel oyun bile giriyorum Beklenti konusunda 1- kendi...
  6. A

Arkadaşlar selam, bilgisayardan çok çok anlayan birisi değilim. Genellikle zamanını BG3 DBD gibi oyunlarda harcayan, onun dışında video çevirmenliği yapan birisiyim. Kaç senelik MSI Pulse GL66 laptop maalesef zırt pırt arıza çıkarmaya başladı son altı aydır. Birkaç arkadaşımla hafızasına ekleme...
Geri