A

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• A
      Aerionn, 100.000 E Kadar Oyuncu Laptop başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Fiyatına göre sunduğu özelliklere ağzımın suyu aktı resmen onu farkındayım ama içten içe Türk markası olmasından korkuyorum işin açıkçası Forumda sorun...
    • A
      Anladım teşekkür ederim bu konuda :) Peki dolan dolan bu link de karşıma çok çıktı...
    • A
      Sorunun güneydoğu asya pazarından gelen modellerde olduğu söylenmişti diye hatırlıyorum bu bilgi doğru ama eski. Bu olay internette belki 2-3 yıldır var ve...
    • A
      Anladım, sallama konusunda haklısınız sanırım ama bir ürüne baktığımda insanların ya hiçbir detayına girmeden "iyiymiş yav" ya da benzer sularda "alınmaz bu...
    • A
      Şu anki bilgisayarımı açmadan dediğiniz işlemleri yapamıyorum ve şimdiki bilgisayarımdane gerçekten gına geldi, Sistem kurulumu da işin açıkçası gözümde...
    • A
      Her türlü yardıma açım şu an hemen söyleyeyim Genel sıksık oynadığım oyunlar ne dersen Baldurs Hate, Elden Ring, Dead by Daylight, GTA V vb giriyorum...
    • A
      Aerionn, Laptop Önerileri kategorisinde 100.000 E Kadar Oyuncu Laptop başlıklı bir konu açtı.
      Arkadaşlar selam, bilgisayardan çok çok anlayan birisi değilim. Genellikle zamanını BG3 DBD gibi oyunlarda harcayan, onun dışında video çevirmenliği yapan...
      • 1000137721.webp
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,639
Üyeler
203,539
Son üye
Ouxhan