Kulaklığın asıl yazılımı zaten armoury crate diye biliyorum kendi sitesinden de kontrol ettiğimde bu uygulamaya yönlendiriyor. Bu kulaklıkla aynı sorunu benim gibi yaşayan birçok kullanıcı varmış. En iyisi elden çıkarmak gibi duruyor.
Uninstall tool ile silip temiz kurulum yaptım. Sorunu çözemedim henüz. Her bilgisayarı açtığımda kulaklığın bağlantısını söküp geri takmadan mikrofon düzelmiyor. Sebebi yazılımsal mıdır sizce?
Bilgisayarı her kapatıp açtığımda kulaklığın mikrofonu neredeyse duyulmayacak kadar az geliyor. Bağlantısını çıkarıp geri taktığımda ses olması gerektiği gibi artıyor. Her defasında bunu yapmaktan bıktım. Armoury crate uygulaması yüklü.
Aktif olarak Valorant oynuyorum. 2 yıldır Razer Viper kullanıyorum eskidiği için tuşları falan sallanıyor alternatif mouse arıyorum. El uzunluğum 22 CM , En 10 cm. Claw grip şeklinde kullanıyorum mouse' u.
Ryzen işlemci kullanıyorum windows 11' e asistan üzerinden mi yükseltme yapayım yoksa iso dosyası mı indirmem gerekiyor?
1635409517
Asistan yardımıyla geçersem performans kaybı yaşar mıyım
Merhaba, yaklaşık 1 aydır oyunlarda yüksek fps almama rağmen 10-15 saniyede bir ses de dahil olmak üzere anlık donmalar oluyor. Bu durum artık çok canımı sıkmaya başladı. Afterburner ile oynadığım oyunlarda işlemci ve ekran kartımın değerlerini takip ettim. Herhangi bir anormallik göremedim. 1,5...
Bu arada şuan sistemimdeki ekran kartı MSI RX 5700 Mech modeli. 3600 işlemci ve 6600XT ile değiştirerek fps artışı yaşar mıyım? Yoksa hemen hemen aynı mı olur şuan ki sistemimle.
1635211956
3060 Ti da alabilirim. Amacım bütçeyi fazla aşmadan biraz daha oyunlarda fazla fps alabilmek.
Merhaba, 1.5 yıllık bilgisayarımın donanımını biraz daha güçlendirmek istiyorum. Şuan ki ekran kartımı satıp RX 6600XT almayı düşünüyorum. Fakat işlemcim R5 3500X.
Böyle bir ekran kartına darboğaz yapmayacak şekilde önerebileceğiniz minimum Ryzen işlemci nedir? 3600 yeterli olur mu?
1635208771...
Başlıkta yazıldığı gibi 11.000 tl bütçem var. Tamamen oyun odaklı ekran kartı arıyorum önerebileceğiniz varsa link atarsanız memnun olurum bulamadım çünkü.
Yazılımı hep güncel tuttum. Ürünü yazılım açıkken teması kestiğim de olmadı. Bilmiyorum bende mi hata ama yazılım hiç hoşuma gitmedi. Keşke almasaydım dediğim bir ürün.. Mecbur satıp farklı modelleri tercih edeceğim. Cloud 2 gibi.
1628007318
Aslında ürünü iade alsalar üstümden büyük bir yük...