Yardım ASUS Rog Delta Düşük mikrofon ses düzeyi

aeroN

80+
Reaksiyon skoru
7
Bilgisayarı her kapatıp açtığımda kulaklığın mikrofonu neredeyse duyulmayacak kadar az geliyor. Bağlantısını çıkarıp geri taktığımda ses olması gerektiği gibi artıyor. Her defasında bunu yapmaktan bıktım. Armoury crate uygulaması yüklü.

Uninstall tool ile silip temiz kurulum yaptım. Sorunu çözemedim henüz. Her bilgisayarı açtığımda kulaklığın bağlantısını söküp geri takmadan mikrofon düzelmiyor. Sebebi yazılımsal mıdır sizce?

Uninstall tool ile silip temiz kurulum yaptım. Sorunu çözemedim henüz. Her bilgisayarı açtığımda kulaklığın bağlantısını söküp geri takmadan mikrofon düzelmiyor. Sebebi yazılımsal mıdır sizce?
Armoury Create uygulamasından kaynaklı mı bilmiyorum. Ama benim forumlarda da okuduğum kadarıyla Armoury Crate bozuk ve boş yere performans tüketen bir program. Kulaklığın kendi yazılımı varsa o yazılımı güncellemeyi, yüklü değilse de yazılımı yüklemeyi dene. Uninstall ile silip temiz kurulum yaptığın program ne bilmiyorum ama anladığım kadarıyla Armoury Crate'ten bahsediyorsun, kulaklığın yazılımından bahsetmediğin için Armoury Crate olduğunu varsayarak öneri verdim.

Armoury Create uygulamasından kaynaklı mı bilmiyorum. Ama benim forumlarda da okuduğum kadarıyla Armoury Crate bozuk ve boş yere performans tüketen bir program. Kulaklığın kendi yazılımı varsa o yazılımı güncellemeyi, yüklü değilse de yazılımı yüklemeyi dene. Uninstall ile silip temiz kurulum yaptığın program ne bilmiyorum ama anladığım kadarıyla Armoury Crate'ten bahsediyorsun, kulaklığın yazılımından bahsetmediğin için Armoury Crate olduğunu varsayarak öneri verdim.
Kulaklığın asıl yazılımı zaten armoury crate diye biliyorum kendi sitesinden de kontrol ettiğimde bu uygulamaya yönlendiriyor. Bu kulaklıkla aynı sorunu benim gibi yaşayan birçok kullanıcı varmış. En iyisi elden çıkarmak gibi duruyor.

Sorunum hala devam ediyor kulaklığı satmak mantıklı olur mu yoksa garantiye falan mı götürsem?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,179
Üyeler
192,634
Son üye
indirimvarsabizvariz
Geri