RTX3070
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 7
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 9,079
- İsim
- RTX 3070
- İlgilendiği Kategoriler
- Windows ve teknik sorunlar
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kablosuzun rahatlığı gerçek söyleyecek bir şeyim yok ona.Peki kablosuz ya rahatlığını yaşıyor musun.
B550 Gaming Edge Wi-Fi ama Cloud 2'nin ses kartıyla bağlayınca anakart burada önemli olmuyor.Cloud 2 de ses kartı pc sorunlarından bahsetmişsin senin ana kart nedir
Evet ben de çok gördüm. Sol kulaklık kısmı hafiften gıcırdamaya bile başladı.genel olarak da asus da gördüğüm kadarıyla herkes fiziksel şeylerden şikayetçi
Cloud 3 çıktı yeni o da alınabilir. Cloud 2'nin revizesi gibi, yazılım desteği filan da var. Şu an laptopa değil PC'me kulaklık alacak olsam Cloud 3 Wireless alırım.Hyperx hakkında hiç bilgim yok güzel bir kulaklık gibi ama çok eski, kulaklıklar neden bu kadar eski.
V2 X hakkında çok olumlu şeyler duymuştum kendim kullanmasam da. 3.5 mm jaklı versiyonu alınacaksa anakartına göre filan diyen çok olur ama son yıllarda çıkan her anakart zaten iyi bir ses verir. Son kullanıcı abartısı gerisi.Kulaklıktan anlıyorsun sana zahmet olmasazsa ufacık bir razer BlacksharkV2 ve BlacksharkV2x e bakabilir misin