Dostlar 34 k bütçem var pc toplama ile ilgili bilgilerim sınırlı olduğu için hazır sistem alayım dedim şuan bakıyorum fakat sizlerden öneriler gelirse mutlu olurum mümkünse rtx ekran kartlı sistem almayı düşünüyorum g-sync ve dlss teknolojilerini denemek istediğimden
dostum hayatta kalma craft loot bu üçünü bi arada seviyosan kesinlikle rust oyna oynadığm en iyi online oyun kendisi bu sene aldım haziran steam indirimlerinde 200 saatim var solo duo trio falan sw ler teksen endişe etme solo server girersin veya duo da girebilrz oyun gerçekten kaliteli ama ilk...
başlıkda yazdığı gibi rustta 200 saatim var oyun bilgim iyi pvp tecrübem eh işte geliştiriyorum birlikte oynayacak efendi düzgün +18 arkadaşlar yazsın girelm duo trio
1
bende zaten 256 gb samsun m2 ssd vardı üstüne bide 500 gb 860 evo sipariş ettim bana fazlasıyla yeter diye düşünüyorum ama sizi bilemem 1 tb baya fazla
farkı bilmiyorum ama ben dün 860 evo sipariş ettim indirimdeydi hepsiburadada 500 gb lık 599 tl hem fiyat farkındanda kestirebilrisin 860 evo daha iyi ama farkı nedir bilmiyorum
bende baştan başlıyıcam kesinlikle kötü de olsa kurunun yanında yaşda yanar misali sıkıntı olmaz hikaye bütünlüğü için ilk oyundan başlıyıcam
(atasözü pek olmadı çaktırmayın :d)
knkam ben en baştan oynamayı seviyorum ya mesela witcher serisini oynuyroum şuan 1. oyunu arkadaşım çok gömdü yok mkeanikleri kötü grafikler iyi değil falan ben gene 1 den başladım çok beğendim şuan 2 bitti efsane oyun olmuş 3 e de bi süre sorna başlamak istiyorum ardı ardına oynayınca olmuyor...
google da ac serisi yazınca firmanın çıkardığı 30-40 oyun geliyor yıllara göre sıralanmış ama bazıları ek oyun ana oyun falan değil aşırı karışıkdı
1590239308
sen adamın dibçiğisin kardeşim eline sağlık o zaman 1. oyundan başlıyım en iyisi geride oyun bırakmayalım :D