Hocam rampage fazla hoşuma gitmiyor arkadaşın vardı beğenmemiştim
Hocam bel desteği koltuğun arasından kayıyor diyolar ve terletiyorumu ?
1745327519
Evet...
Yabancı platformlardan baktığıma göre bu model için iki pin de boş duruyor. Farklı bir hata yapmış olabilirsin montaj esnasında. Kablodan kaynaklanmıyor...
Fotoğrafta üstte kalan pini boş bırakılabiliyor modern psularda. Bu model için geçerli mi bilmiyorum bakmak lazım. Ancak aşağıdakinin normal olmadığı...
Ofiste kullandığım koltuk ile benimki aynı. Tabi ne kadar ergonomik olsa da uzun süreli oturma uygun değil. 40-45 dk kalkıp yürümek, egzersiz yapmak gerek...
Teşekkürler hocam deneyiminizi paylaştığınız için. Kullanıcı memnuniyeti olarak oyuncuların, ofis koltuklarından daha iyi verim alacağını sadece ben...
3 sene önce 2.el ofis koltuğu almıştım kardeşim de markasını hatırlamıyorum 2 katına oyuncu koltuğu aldı. Ben hala sorunsuz kullanırken o 2 kez kırılan...
Bu fiyatlara göre Vesta daha iyi hocam. Normalde Vesta daha pahalı. ITOPYA'da yazdığına göre Visco bel desteğiyle geliyor. Ben olsam bu fiyatlara Vesta...
@slm.ycl02 Hocam bütçenize uygun bir kaç koltuk daha buldum;
Xprime hakkında konuda vidalarının ve yuvalarının bana kalitesiz göründüğünü söylemiştim...