Yeni gelen bios güncellemeleri ile bu hızlar artıyor. Kovuklarda çalışabilecek remin varsa kullanabilirsin ama 6000 mhz üstü çok sağlıklı çalışmıyordu en son
Bizim arabada da patlatma sesi oluyordu tam egzoz başlangıcının motora bağlandığı yerdeki civatalarda gevşeme olmuştu o yüzden orada hafif bir açıklık vardı...
Bana parmak izi gibi geldi ama belki terliyken dokunduysan falan ondan olabilir arkadaşın dediği gibi pürüzlü bir yapısı yoksa sıkıntı yoktur bence pürüzlü...
Yok Reis ne çoluğu çocuğu
1737481062
Herbirini tek tek özenle topladım parçaları tek tek sectim evde yer kaplıyor reisim yoksa bende satmak istemezdim cs...
Senin vaktinin olup olmaması bizim umrumuzda değil... Böyle sistemler özenle toplanıp vakit bulamamaktan satıldığında biz çok üzülüyoruz... Üzme bizi adamım
Hayatında daha ciddi durumlar olduğunda şu an ki durumun aklının ucuna bile gelmeyecek... O yüzden çok kafaya takma sen zevk almaya bak. Bi oyun için...
Sen konuyu arada bir yükselt ki insanlar görsün. Müsait olanlardan bazıları illaki yazar sana. Bütçen gayet güzel bence kaliteli bir sistem dizebilirsin
B550 değilde b650 yazacaktınız sanırım. B550 ile 7600x i nasıl kullanıcak arkadaş
1737446478
Tabikide gerek var arkadaş yanlış yazmış bence. Ayrıca b550...
Kardeşim GSM sektöründe hiçbir markaya güven olmaz bu adamlar paralarının büyük bir kısmına bizim bilgilerimizi başka şirketlere satarak elde ediyor fatura...