Ahmet Muhsin isimli üyenin son içerikleri

1. Ahmet Muhsin

NVIDIA DENETIM MASASI EKRAN SORUNU

Renk ayari degil cozunurluk ayari yapacagim,format attin gecenlerde pcye eskiden normal ayarlardan cozunurluk deistigimde sctretch oluyordu aam simdi ne denediysem olmadi ayriyetende ozel cozunurluk eklmek istiyorum umarim yardimci olabilirsin8z
  2. Ahmet Muhsin

NVIDIA DENETIM MASASI EKRAN SORUNU

Denetim masasina girdigimde ekrsn kismi bulunmuyor bu konyda fikrim yok yardiminizi ve onerilerinizi bekliyorum
  3. Ahmet Muhsin

Öneri MONITOR TUTUCU ONERISI 2K

Ikiside 1770497125 https://amzn.eu/d/04YqEhUs Boyle bir model buldum ama iyi midir?
  4. Ahmet Muhsin

Öneri ATK NEPTUNE N9 PRO KUMAS PED

Selamlar atk neptune n9a uyacak kumad ped ariyorum uygun fiyatli yardimci olabilecek varmi
  5. Ahmet Muhsin

Öneri MONITOR TUTUCU ONERISI 2K

Yaklasik 2k butcem var, laptop kullaniyorum standid onunla kullanmak istiyorum gordugum kadariyla laptoplar icin ucuna bi aparat takabiliyoruz iki konudada yardimci olursaniz sevinirim simdiden tesekkurler
  6. Ahmet Muhsin

FORMATTAN SONRA COZUNURLUK HATASI

Pcyi formatladiktan sonra ekrani 1280x1024 yaptigimsa sag taraflar siyah kaldi suruculeri felan guncelledim aam yine ise yaramadi ,birde nvidia denetim masasinda ekran sekmesi yok yardimci olan olursa bekelrim
  7. Ahmet Muhsin

VALORANTTA MACA GIREMIYORUM

Selamlar yeni yasandi olay maca girebiliodum bi sonrski mac maca giremedim hesabi dogrulamami istedi bende dogruladim ama hala girmiyor cik gir yaptim,hesap ac kapa yaptim,pcyi ac kapa yaptim olmuyor yardimci olabilecek varmi
  8. Ahmet Muhsin

Yardım ATK NEPTUNE N9 PRO MU ALINMALI ULTRAMI

Saolasin aradigim sonunda adam akilli biri cevap verdi
  9. Ahmet Muhsin

Yardım ATK NEPTUNE N9 PRO MU ALINMALI ULTRAMI

Genel olarak hangi modeli alinmali bilgisi olan varmi
  10. Ahmet Muhsin

Yardım ATK NEPTUNE N9 PRO - ULTRA FARK NE

Hocam ön siparise acildi kulaklik pro aldim ben acele edin bence
  11. Ahmet Muhsin

Pro alirim muhtemel ultrada beyaz renk yok die hatirliyorum hem
  12. Ahmet Muhsin

Saolun hocam tesekkurler
  13. Ahmet Muhsin

Benimde tercih suanlik proda ama ultranin farki ne merak ettim ona gore alicam
  14. Ahmet Muhsin

Hocam bende cikistan veri bekliyorum ilk basta almadim simdi alacagim dun gece ultra modeli ve yenj renkleri eklenmis ve sanirim ayni fiyattan ama ultra 3.500e satilacak
  15. Ahmet Muhsin

10 gun icerisinde gelicek sanirim oyle bi duyum aldim
Geri