Serseri tipli biriyle beraber olmasa neyse derim de...
1751768333
25 yaşına kadar kim bilir ne olur belli değil. Kadın cinayetleri bundan dolayı oluyor zaten.
Instagramda çok hikaye paylaşmam ayda yılda bir. Yeni bilgisayar toplamıştjm bilgisayar da öyle kötü değil 5070 ekran kartlı. Paylaşayım dedim içimden geldi. Görenlerin çoğu dalga geçti. (hepsi okuldan) Güldüler hepsi de. Neye güldüler anlamadım. "Sen de para var mıydı ben seni fakir...
Hocam tam beni tarif ettiniz cidden nasıl anladınız bilmiyorum ama gerçekten demek ki siz de iyi bir deneyim var. Genellikle günlerim evde geçer. Bilgisayara bakarım hep. Uyku düzenim de iyice bozuldu. Son haftalar sadece Kuran okumamı hızlandırmam için evin yakınında olan bir camiye gidiyorum...
O yüzden işte kadın cinayetleri artıyor. Korkarım ki inşallah aşık olduğum kıza bir zarar gelmez. Neyse artık umudu kestim. Kendimi geliştirmezsem, özgüvenimi arttırmazsam daha da üzüleceğim. En iyisi artık bunu bi kenara bırakıp artık kendime çeki düzen vermem gerekiyor.
1751759743
16
Yok hocam sorun değil. Açık açık konuşun ki hatalarımdan ders çıkarayım. Erkeklik derken neydene kastettiniz anlamadım? Bu serserilerde nasıl bir erkeklik duygusu var da etkileniyorlar?
İşte ben öyle istemiyorum. İlerideki eşime ihanet olur diye yapmak istemem. Bir de o bu özgüvensizlik sanırım aileden dolayı geliyor. Ailem biraz dindar. Anladın sen.
1751758999
Hocam onca hayal kurduktan sonra zor cidden.
Hayatımda hiç sevgili yapmadım. Kızlarla öyle çok koyu sohbetim de olmamıştır. Nasıl konuşayım ki?
1751758791
Hiç alışamayacağım artık bu saatten sonra. 🙁 İzlemek düşüyor artık...
Hayır hala anlam veremiyorum nasıl baktı ona. Kendisine bakıyorum bir de o elemana bakıyorum dağlar kadar fark var. Tipi geçtim herif tam bi kıro. Herifin paylaşımları da hani böyle tiktokta çok olur ya serseri paylaşımlar. Öyle şeyler paylaşmış. Tamam ben özgüvensizim ama özgüvende bir yere...
Merhabalar. Aylar önceden aşık olduğum bir kız vardı. Yıl olmuştur hatta. Hala da seviyorum... Kız o kadar güzel ki... Ama ben de cesaret yok işte. Neyse. Onu ilk gördükten sonra internette sosyal medyada falan hesabı falan var mı diye araştırmıştım. Instagram ve Tiktok hesabını bulmuştum. Hatta...