sendegitunutbeni
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 579
markasi iyi tabii biraz pahali ama iyi urun10k mah için pahalı değil mi ya markası mı iyi
Abi hicbiyerde kac watt goremedim. Piyasada pek cok populer marka 10w, 15w gibj sacma sapan hizlara sahip, sarj sureleri cok can sıkıcı ve coklu şarjda hepten beter hizlara dusuyor. Incelemeden almayin derim
Input 18w Output 20w yazıyor hocam kutusunda. Fena değil. 25w olsaydı mükemmel olurdu.Abi hicbiyerde kac watt goremedim. Piyasada pek cok populer marka 10w, 15w gibj sacma sapan hizlara sahip, sarj sureleri cok can sıkıcı ve coklu şarjda hepten beter hizlara dusuyor. Incelemeden almayin derim
Valla oyle ise guzel. Zaten 25 w dogru duzgun bulamazsiniz. Ben de daha yeni arastirma yaptigim icin piyasaya hakimim 25w 20.000, hatta 10.000 mah power bank gormedim. Varsa da cok alakasiz markalarda vardir veya cok pahalidir. Bu rakamlara alinabilir. Zaten bu tarz populer markalarda bu fiyat bandindan asagi, 10.000 mah olsa bile bulunmjyor pek.Input 18w Output 20w yazıyor hocam kutusunda. Fena değil. 25w olsaydı mükemmel olurdu.
Ürünün alışveriş sitesindeki fotoğraflarında kutusu var bakabilirsiniz.Valla oyle ise guzel. Zaten 25 w dogru duzgun bulamazsiniz. Ben de daha yeni arastirma yaptigim icin piyasaya hakimim 25w 20.000, hatta 10.000 mah power bank gormedim. Varsa da cok alakasiz markalarda vardir veya cok pahalidir. Bu rakamlara alinabilir. Zaten bu tarz populer markalarda bu fiyat bandindan asagi, 10.000 mah olsa bile bulunmjyor pek.
Hocam bunda yanlis hatirlamiyosam şişme sikayetlrti falan okudum. Bide uretim yiliyla ilgili sikayetler hatirliyorum, raf ömrü vs daha kullanilmadan omrunun bir kismini doldurmus anlamina geliyor. Arastirin net hatirlamiyorum
100 lira daha koyup bunu almak daha mantıklı, en azından 30w.
bende var kullanıyorum aktif olarak. nethousedan almistim ürün orjinal
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
BASEUS Star-Lord 30.000 mAh 22.5W Digital Display Taşınabilir Şarj Cihazı Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
BASEUS Star-Lord 30.000 mAh 22.5W Digital Display Taşınabilir Şarj Cihazı Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıwww.mediamarkt.com.tr
buda 30k isteyenler için 22.5w fiyat iyi bence
valla bilmiyom ben aldım sorun yok şimdilikHocam bunda yanlis hatirlamiyosam şişme sikayetlrti falan okudum. Bide uretim yiliyla ilgili sikayetler hatirliyorum, raf ömrü vs daha kullanilmadan omrunun bir kismini doldurmus anlamina geliyor. Arastirin net hatirlamiyorum