🔥İndirim 🔥 🔥🔥 Baseus Bipow 2 800 TL🔥🔥🔥

10k mah için pahalı değil mi ya markası mı iyi

Input 18w Output 20w yazıyor hocam kutusunda. Fena değil. 25w olsaydı mükemmel olurdu.
Valla oyle ise guzel. Zaten 25 w dogru duzgun bulamazsiniz. Ben de daha yeni arastirma yaptigim icin piyasaya hakimim 25w 20.000, hatta 10.000 mah power bank gormedim. Varsa da cok alakasiz markalarda vardir veya cok pahalidir. Bu rakamlara alinabilir. Zaten bu tarz populer markalarda bu fiyat bandindan asagi, 10.000 mah olsa bile bulunmjyor pek.

Valla oyle ise guzel. Zaten 25 w dogru duzgun bulamazsiniz. Ben de daha yeni arastirma yaptigim icin piyasaya hakimim 25w 20.000, hatta 10.000 mah power bank gormedim. Varsa da cok alakasiz markalarda vardir veya cok pahalidir. Bu rakamlara alinabilir. Zaten bu tarz populer markalarda bu fiyat bandindan asagi, 10.000 mah olsa bile bulunmjyor pek.
Ürünün alışveriş sitesindeki fotoğraflarında kutusu var bakabilirsiniz.

usb pd desteklemeyen cihaza bu kadar para bayılmam

dipnot: kutusunda yazmadığı için desteklemiyor kabul ediyorum. destekliyorsa ss ile beraber yanıtla (kanıtıyla)

Mediamarkta 3 al 2 öde var 3 tanesi 1600 e geliyo

Ekler

• IMG_5052.webp
    IMG_5052.webp
    45.5 KB · Hit: 67

100 lira daha koyup bunu almak daha mantıklı, en azından 30w.
bende var kullanıyorum aktif olarak. nethousedan almistim ürün orjinal
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

buda 30k isteyenler için 22.5w fiyat iyi bence

100 lira daha koyup bunu almak daha mantıklı, en azından 30w.
bende var kullanıyorum aktif olarak. nethousedan almistim ürün orjinal
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

buda 30k isteyenler için 22.5w fiyat iyi bence
Hocam bunda yanlis hatirlamiyosam şişme sikayetlrti falan okudum. Bide uretim yiliyla ilgili sikayetler hatirliyorum, raf ömrü vs daha kullanilmadan omrunun bir kismini doldurmus anlamina geliyor. Arastirin net hatirlamiyorum

Hocam bunda yanlis hatirlamiyosam şişme sikayetlrti falan okudum. Bide uretim yiliyla ilgili sikayetler hatirliyorum, raf ömrü vs daha kullanilmadan omrunun bir kismini doldurmus anlamina geliyor. Arastirin net hatirlamiyorum
valla bilmiyom ben aldım sorun yok şimdilik

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,317
Üyeler
183,413
Son üye
HadeS_edex
Geri