Özeö günler için PDM den altair kullanıyorum ama günlük içinde 7 8k bandında parfüm bakıyorum. Hem yaz hem kış için gidecek çok ağır olmayan bir parfüm. Birçok parfüm önerirseniz sevinirim
Merhabalar, Steelseries Nova 7P wireless modeline sahibim. Eski kulaklığım ise Arctis 7 wirelesstı. Eskisinde kulaklık üzerinde chat ve oyun sesine ayarlama vardı ama nova 7p de o kısımda sidetone ayarlama özelliği var. Sidetone ayarlama özelliği kısmı yerine eskisi gibi chat ve oyun sesi...
Merhabalar, bundan önce Steelseries Arctis 7 wireless kullanıyordum. Kulaklığın süngeri sökülmesi ve orjinal süngerinin Türkiye'de olmaması sonucu yeni kulaklık alacağım. Steelseries Nova 7 wireless ve hyperx cloud 3 wireless a baktım. Cloud 3 hakkında güzel yorumlar görmedim. Maksimum 5800...
ASUS ROG Strix Flare klavyem var. Klavyeye hiçbir şey olmamasına rağmen bir anda takılma sorunu ortaya çıktı. Herhangi bir tuşa bastığımda başta normalmiş gibi oluyor ama hemen 1 2 saniye sonra bas çek yaparmışım gibi oluyor. Sorun neyden kaynaklanıyor olabilir acaba?
Tp link n600 modelli modem kullanıyorum ama evin bazı noktalarında sağlıklı bağlantı alamıyorum. Zyxel wp3205 v3 güçlendirici denedim yine olmadı. Telefonlarımız wifi 5 i destekliyor. Heryerden hızlı internet alabilmek için ne yapabilirim.Bütçe sınırı yok.
3070ti ve i5 11600k lı pc var 1 ay oldu ama xbox game pass girince bi oyuna tıklayınca bilgisayarda fazlasıyla yavaşlama oluyor daha önceden girerken böyle sıkıntı olmuyordu. Neyden kaynaklanıyor olabilir?