Ahmetcan21 isimli üyenin son içerikleri

1. A

ACİLL YARDIM EKRAN GİTTİ GERİ GELMİYOR

Kusura bakmayın Erkan kartı yanmıştı sadece fan çalışıyordu onu söktüm ekran geldi yeni ekran kartı bakıyorum şu an
  2. A

ACİLL YARDIM EKRAN GİTTİ GERİ GELMİYOR

Çalışırken kapandı ve ne yaptıysam açılmıyor
  3. A

Çözüldü✓ PC ekran gitti gelmiyor acilll yardım

Çalışırken birden ekran gitti ne yaptıysam geri gelmedi anlayan birisi yardımcı olursa çok iyi olur
  4. A

Çözüldü✓ YARDIM PC ekran gelmiyor

Ya kasa açık şu an önümde normal olarak çalışıyor 1 dk geçtikten sonra PC uçuş moduna geçer gibi fanı çalıştırıyor ben de geri kapatıyorum başlatma tuşuna uzun basarak 1735075069 Her şeyi denedim hiçbir şekilde ekran gelmiyor bios pilini sök tak yaptım yine açılmadı
  5. A

Denedim olmuyor hala 1735073876 Kaç kez başıma geldi hep ramleri değiştirince düzeliyordu şimdi hiç olmuyor
  6. A

PC ekranı bilgisayar açıkken birden gitti ve ne yaparsam yapayım geri ekranı getiremedim ekran kartı ile ramleri kontrol ettim düzelmedi yardımcı olabilecek var mı?
  7. A

Çözüldü✓ Acilllll PC ekranı Gelmiyor

PC nin ekranı gelmiyor.Ramleri teker teker denedim yine bir sonuç yok varsa bir fikri olan yazsın 🙏 Lütfen işim yarıda kaldı ne yapacağımı bilmiyorum geçen de öyle olmuştu ramlerin yerini değiştirerek düzelttim şimdi ne yapacağımı bilmiyorum.
  8. A

Çözüldü✓ ACİLLL Laptop Önerisi Olan Var Mı ?

Hem oyun için hem de İş için güzel bir laptop önerisi olan var mı ? Kamerası iyi olan olursa iyi olur toplantılar için.
  9. A

Çözüldü✓ Acill Bilgisayarı sifirladiktan sonra klavye mouse çalışmıyor

Knk sağol her şey için hallettim içine win 11 de yükledim şu an kafam rahat kullanıyorum 👍
  10. A

Aynen öyle knk ama yakında bilgisayarcı yok sorun o kendin halletmem gerek 1705179751 Bios ta USB görünmüyor bende yoksa telefondan bile atıp yüklerim de olmuyor
  11. A

Videoda olan hiçbir şey benim ekranda yok
  12. A

Evet sabahtandir bütün slotları deniyorum çözüm yok 1705178983 Aynı videoyi izledim ama videoyla ilgili hiçbir şey benim bilgisayarda yok 1705179037 Bilgisayar HP PC ve aptio setup utility mi ne yüklü bios olarak
  13. A

Formatı nasıl atacam ? Knk gerçekten beynim durdu şu an ne yapcam bilmiyorum 1705178818 Sıfırlama zaten format olarak geçmiyor mu?
  14. A

Merhaba bilgisayarı sıfırladım tertemiz bir şekilde başlamak için fakat klavye mouse çalışmıyor lütfen yardım edin kurulum ekranında takılı kaldı hiçbir şey olmuyor.
Geri