ahmetcan456 isimli üyenin son içerikleri

1. A

Sistemim için Bu güncelleme nasıl?

Benim şahsi düşüncem kendi sistemini satıp direkt komple am5'e geçmen yönünde olur.
  2. A

35-38k arası sistem önerisi

Merhabalar 35-38 civarında amd intel farketmeksizin full sistem tavsiyesi yapabilir misiniz hepsi hepsiburadadan olması önemli maalesef ki. Kartıma en iyi taksiti veren site orası.
  3. A

35k civari sistem onerisi

https://www.samsung.com/tr/monitors/gaming/odyssey-g4-g40b-25-inch-ls25bg400euxuf/
  4. A

https://shop.samsung.com/tr//trepp/tr_egitim/auth/multistore Üniversite öğrencisi olmanız lazım yada olan birisinden belge alıp yapabilirsiniz
  5. A

Samsung g4ü eğitim indirimiyle 5.700e alabilirsiniz 25inç modelini
  6. A

Acer NitroV15 düşük fps?

geçmiş olsun umarım sıkıntısızca hallolur.
  7. A

Acer NitroV15 düşük fps?

benim modelimde 1.17 en son bios güncellemesi olarak gözüküyor. Sizinki neden serviste acaba merak ettiğim için soruyorum ve de servis kalitesi nasıldır bir fikriniz var mı?
  8. A

Acer NitroV15 düşük fps?

kral akla gelebilecek her türlü performans ayarını yaptım gerek güç planı gerek nvidia denetim masası olsun ,nitro sense performanstan düşmüyor
  9. A

Acer NitroV15 düşük fps?

ACER NITRO V15 ANV15-41 NH.QSFEY.004
  10. A

Acer NitroV15 düşük fps?

75 diye biliyorum
  11. A

Acer NitroV15 düşük fps?

Ekran kartı ve işlemci w kullanımı neredeyse toplam 60w bulmuyor bile çoğu zaman sanki bilgisayar kendini kısıyor gibi 75-35 w kullanımı göremedim bile gpu cpu olarak
  12. A

Acer NitroV15 düşük fps?

bir süredir takip ediyorum ağır yük altında işlemci 85-90 max gpu ise 70 hotspot 75 civarı seyrediyor
  13. A

Acer NitroV15 düşük fps?

Lol Valo ve CS2 oynuyorum genellikle . CS''de 110-120 fps Valoda 150 160 fps Lolde ise 110 ve oyunun ortalarında 80 90 fps alıyorum. Mikro takılmalar ve onun dışında bir iki saniye süren droplar yiyorum. Ve işin garip Kısmı bu oyunlarda işlemci ve ekran kartı kullanımı %30 seviyelerinde...
  14. A

4-5k bandında Monitör önerisi

kral aklıma yattı ama pivotu geçtim de sanki sabit gibi duruyor monitör eğim vs yapılamıyor gibi
  15. A

4-5k bandında Monitör önerisi

4-5k bandında biraz esneyebilir monitör önerisi yapabilir misiniz .
Geri