hazır sistem elimde pek yok link olarak atarlar size monitör için ne kadar ayıracaksınız ve ne tür oyunlar oynuyorsunuz35k civari sistem onerisine acigim. Hazir olursa iyi olur. Ayni zamanda monitor onerisi de yaparsaniz sevinirim (pcye uygun)
Arkadas icin bakiyorum. Cok AAA oynamiyor ilk bilgisayari olacak tum butce 50k dedi kaliteli bir sey olursa fena olmaz. Uzmesin onu yani.hazır sistem elimde pek yok link olarak atarlar size monitör için ne kadar ayıracaksınız ve ne tür oyunlar oynuyorsunuz
anladım yani ağırlıklı olarak fps türümü ve monitör için düşündüğü bütçe nedirArkadas icin bakiyorum. Cok AAA oynamiyor ilk bilgisayari olacak tum butce 50k dedi kaliteli bir sey olursa fena olmaz. Uzmesin onu yani.
kafadan bütçe verdiğiniz için bunlara bakabilirsiniz ortalamlasını attımSanirsam fps oynar. 5-10k diye tahmin ediyorum.
Hocam daha uyguna 180 hz 1080p var midir 24 inc flnkafadan bütçe verdiğiniz için bunlara bakabilirsiniz ortalamlasını attım
Samsung Odyssey G4 25" LS25BG400EUXUF (S25BG40) - Asus ROG Strix XG259CS Karşılaştırması - Epey
Epey - Samsung Odyssey G4 25www.epey.com
Samsung g4ü eğitim indirimiyle 5.700e alabilirsiniz 25inç modeliniHocam daha uyguna 180 hz 1080p var midir 24 inc fln
Link var mi hocam
https://www.incehesap.com/spectrum-core-tavsiye-sistem-fiyati-81901/ 7500F ozellestirmesi ve kasa degisimi ile iyidir35k civari sistem onerisine acigim. Hazir olursa iyi olur. Ayni zamanda monitor onerisi de yaparsaniz sevinirim (pcye uygun)
Samsungda linki var mi