dostum bende mad68 he aldım sipariş ama fun60 da aklıma yattı senin düşüncen nedir araştırdınmı switchleri vs fun60 hotswap ma madlions un dogru net bir bilgi yok herkes bir şey diyor
Arkadaşlar öncelikle selamlar ben wraith te madlions mad 68 he beyaz modelini aldım ve sonradan fun60 ı gördüm ve yazılımı özellikleri net belli şekilde belirtilmiş fakat madlionsta öyle degil belli degil yorumlardan insanların elden ele bilgilerle aldım ve biraz riskti yani benim icin şu an...
benim hic temelim yoktu calışmadımda sınava ilk 2 ay calıştım tyt-ayt sonra saldım hic bir şey hatırlamıyordum zaten calıştıgım konuları yani hic bir şey bilmeyen biri gibi girdim (lise hayatım boyunca ders calışmadım ve meslek lisesi dersler önemsenmiyor ve ayt dersleri yok) yani okulla pek...
bende öyle diyorum ama tuturdu iyi bir leptop istiyom diye oyniyacagı oyunda sims 4 ama kendisi anlamıyor bende bari işime gelir diye daha iyi bir pc aldırıyım bende oynarım arada
ailem direk almaya götürdü ben normalde leptop almam ama ablam tuturdu ben bi yerlere götürcem diye ama büyük ihtimal götürmeyecek masaüstü gibi kullanacak ben birkaç gün daha araştırıp alma şeyindeydim üniversite sınavından cıktık direk almaya gittik
ailem direk almaya götürdü ben normalde leptop almam ama ablam tuturdu ben bi yerlere götürcem diye ama büyük ihtimal götürmeyecek masaüstü gibi kullanacak ben birkaç gün daha araştırıp alma şeyindeydim üniversite sınavından cıktık direk almaya gittik
https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a7-v13-2-4/ bu leptopu aldım ve daha windows kurmadık nasıl windows ucuza alabilirim babam bir arkadaşına cakma yapcak ama öneriniz varmı ve leptop verdigim paraya degermi sizce 21.800 e geliyor indirim ile