Neler Yeni

Leptop aldım sizce iyi mi? parasına Deger mi ?

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Bu fiyata aldıysanız büyük geçmiş olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ahmet Emre Yılmazer
Dostum ailenle konuş. Bu fiyat buna fazla. Paranıza yazık etmeyin. Uygun bir dille anlat ve iade et diye tavsiye ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Senden bahsetmiyorum
aga peki bu degilde başka bir model söylebilirmisin leptopları hic bilmiyorum

Talha Celik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Talha Çelik
Duyar kasmakmı ne anlatıyorsun dostum? asıl saçma konuşan sensin forumda modsun diye cevap veremeyeceğimi sanma haklıysam konuşurum dostum burda ikinci el bir ürünün tekrar satılmasını savunuyorsun boş konuşan sensin iade hakkı var diye bilgisizlikten iade edilmesini mantıklı bulmuyorum ben ürün iade ürünü olsa ben dediğinize kesinlikle katılıyorum saygısızlık ediyorsunuz

Benmi trolüm? trol felan değilim dostum
1687019469245.png
adamlar koşulsuz iade diye kendi sitesinde belirtiyor sen niye hala tartışmada kalıyorsun ki . Adı üstüne KOŞULSUZ

YazılımKafa

80+ Silver
aga peki bu degilde başka bir model söylebilirmisin leptopları hic bilmiyorum
Onun için ayrı konu aç , şu fiyata laptop önerisi diye. Zaten herkes önerir. Şuan aklımda model yok. Ufak çaplı araştırmada bulunur

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
ailem direk almaya götürdü ben normalde leptop almam ama ablam tuturdu ben bi yerlere götürcem diye ama büyük ihtimal götürmeyecek masaüstü gibi kullanacak ben birkaç gün daha araştırıp alma şeyindeydim üniversite sınavından cıktık direk almaya gittik
hocam iade et, laptoptan çok anlamıyorum ama bileşenler çok zayıf duruyo. bu paraya daha güçlü bi laptop alırsın. benim tavsiyem laptopla falan uğraşma 30 k ya canavar gibi pc toplanır

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,228
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ahmet Emre Yılmazer
hocam iade et, laptoptan çok anlamıyorum ama bileşenler çok zayıf duruyo. bu paraya daha güçlü bi laptop alırsın. benim tavsiyem laptopla falan uğraşma 30 k ya canavar gibi pc toplanır
bende masaüstü diyorum ve leptop 30 k degil 21.800 e geliyor indirim var ve ablam istiyor leptop o kullanacak normalde bende masaüstü alırım

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
bende masaüstü diyorum ve leptop 30 k degil 21.800 e geliyor indirim var ve ablam istiyor leptop o kullanacak normalde bende masaüstü alırım
ablana, eğer oyun falan oynamıyosa 3k ya dandik bi ikinci el laptop al geç

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ahmet Emre Yılmazer
ablana, eğer oyun falan oynamıyosa 3k ya dandik bi ikinci el laptop al geç
bende öyle diyorum ama tuturdu iyi bir leptop istiyom diye oyniyacagı oyunda sims 4 ama kendisi anlamıyor bende bari işime gelir diye daha iyi bir pc aldırıyım bende oynarım arada

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke

bende öyle diyorum ama tuturdu iyi bir leptop istiyom diye oyniyacagı oyunda sims 4 ama kendisi anlamıyor bende bari işime gelir diye daha iyi bir pc aldırıyım bende oynarım arada
Victus çok daha iyi pişman olmazsınız RTX 3060 (100W) RTX 3050 TI (75W)'ı parçalıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,455
Üyeler
163,658
Son üye
brokoprotein
Top Bottom