aga peki bu degilde başka bir model söylebilirmisin leptopları hic bilmiyorumDostum ailenle konuş. Bu fiyat buna fazla. Paranıza yazık etmeyin. Uygun bir dille anlat ve iade et diye tavsiye ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Senden bahsetmiyorum
Duyar kasmakmı ne anlatıyorsun dostum? asıl saçma konuşan sensin forumda modsun diye cevap veremeyeceğimi sanma haklıysam konuşurum dostum burda ikinci el bir ürünün tekrar satılmasını savunuyorsun boş konuşan sensin iade hakkı var diye bilgisizlikten iade edilmesini mantıklı bulmuyorum ben ürün iade ürünü olsa ben dediğinize kesinlikle katılıyorum saygısızlık ediyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benmi trolüm? trol felan değilim dostum
Onun için ayrı konu aç , şu fiyata laptop önerisi diye. Zaten herkes önerir. Şuan aklımda model yok. Ufak çaplı araştırmada bulunuraga peki bu degilde başka bir model söylebilirmisin leptopları hic bilmiyorum
hocam iade et, laptoptan çok anlamıyorum ama bileşenler çok zayıf duruyo. bu paraya daha güçlü bi laptop alırsın. benim tavsiyem laptopla falan uğraşma 30 k ya canavar gibi pc toplanırailem direk almaya götürdü ben normalde leptop almam ama ablam tuturdu ben bi yerlere götürcem diye ama büyük ihtimal götürmeyecek masaüstü gibi kullanacak ben birkaç gün daha araştırıp alma şeyindeydim üniversite sınavından cıktık direk almaya gittik
Tamam kapatın artık o konuyu, cevap yazamıyor artık uzamasın.Alıntıyı görüntüleadamlar koşulsuz iade diye kendi sitesinde belirtiyor sen niye hala tartışmada kalıyorsun ki . Adı üstüne KOŞULSUZ
21800 e geliyor kral karne indirimi diye bir şey yapmışlarBu fiyata aldıysanız büyük geçmiş olsun.
Bu çok daha iyi iadeyi basın direkt Victus yapıştırın. https://www.akakce.com/laptop-noteb...0-16-1-full-hd-notebook-fiyati,181749349.html21800 e geliyor kral karne indirimi diye bir şey yapmışlar
bende masaüstü diyorum ve leptop 30 k degil 21.800 e geliyor indirim var ve ablam istiyor leptop o kullanacak normalde bende masaüstü alırımhocam iade et, laptoptan çok anlamıyorum ama bileşenler çok zayıf duruyo. bu paraya daha güçlü bi laptop alırsın. benim tavsiyem laptopla falan uğraşma 30 k ya canavar gibi pc toplanır
22K laptop önerisi diye sen bi konu aç dostum, çok uzadı burası.21800 e geliyor kral karne indirimi diye bir şey yapmışlar
ablana, eğer oyun falan oynamıyosa 3k ya dandik bi ikinci el laptop al geçbende masaüstü diyorum ve leptop 30 k degil 21.800 e geliyor indirim var ve ablam istiyor leptop o kullanacak normalde bende masaüstü alırım
bende öyle diyorum ama tuturdu iyi bir leptop istiyom diye oyniyacagı oyunda sims 4 ama kendisi anlamıyor bende bari işime gelir diye daha iyi bir pc aldırıyım bende oynarım aradaablana, eğer oyun falan oynamıyosa 3k ya dandik bi ikinci el laptop al geç
bende masaüstü diyorum ve leptop 30 k degil 21.800 e geliyor indirim var ve ablam istiyor leptop o kullanacak normalde bende masaüstü alırım
Victus çok daha iyi pişman olmazsınız RTX 3060 (100W) RTX 3050 TI (75W)'ı parçalıyor.bende öyle diyorum ama tuturdu iyi bir leptop istiyom diye oyniyacagı oyunda sims 4 ama kendisi anlamıyor bende bari işime gelir diye daha iyi bir pc aldırıyım bende oynarım arada