Çözüldü✓ Diski konumlandıramadım

Reaksiyon skoru
1
cmd diskpart list dist yaptım orada da gözükmedi, windowsu yeniden kurayım dedim kuramadım bu diske. yardımlarınızı bekliyorum. arkadaş windowsu başta 30gblık yere kurmuş diğerlerine kurdurtmuyo diye

WhatsApp Görsel 2025-02-04 saat 23.29.45_da3d265b.jpg

Siyah tabloyu sağ tık ile yeni basit birim deyip aktif et. Sorun nedir tam anlayamadım?

cmd diskpart list dist yaptım orada da gözükmedi, windowsu yeniden kurayım dedim kuramadım bu diske. yardımlarınızı bekliyorum. arkadaş windowsu başta 30gblık yere kurmuş diğerlerine kurdurtmuyo diye

Alıntıyı görüntüledisk gpt tüm birimleri silip tekrardan yeni birim oluşturman gerek mümkünse bubirimleri silme işini format kısmında yap disk 0 yazanların hepsini sileceksin sonra ileri diyeceksin

Önce siyah tabloyu aktif et dediğim şekilde sonra 4GB ve 917GB olanı sağ tıklayıp birim sil de. Bu şekilde C'ye eklenmeleri gerekiyor.

Hocam sildim ama eklenmiyo silince ayrı yeni disk olarak kurabiliyorum ama
Önce siyah tabloyu aktif et dediğim şekilde sonra 4GB ve 917GB olanı sağ tıklayıp birim sil de. Bu şekilde C'ye eklenmeleri gerekiyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu dediğinizi yaptıktan sonra format atınca artık doğru diski seçebildik ikinize de ayrı ayrı çok teşekkür ederim hayırlı forum

Son düzenleme:
Geri