Neler Yeni

Çözüldü✓ Diski konumlandıramadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
mehmet eren
cmd diskpart list dist yaptım orada da gözükmedi, windowsu yeniden kurayım dedim kuramadım bu diske. yardımlarınızı bekliyorum. arkadaş windowsu başta 30gblık yere kurmuş diğerlerine kurdurtmuyo diye

WhatsApp Görsel 2025-02-04 saat 23.29.45_da3d265b.jpg

a1907

80+
Siyah tabloyu sağ tık ile yeni basit birim deyip aktif et. Sorun nedir tam anlayamadım?

eseko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ahmet
cmd diskpart list dist yaptım orada da gözükmedi, windowsu yeniden kurayım dedim kuramadım bu diske. yardımlarınızı bekliyorum. arkadaş windowsu başta 30gblık yere kurmuş diğerlerine kurdurtmuyo diye

Alıntıyı görüntüledisk gpt tüm birimleri silip tekrardan yeni birim oluşturman gerek mümkünse bubirimleri silme işini format kısmında yap disk 0 yazanların hepsini sileceksin sonra ileri diyeceksin

a1907

80+
Önce siyah tabloyu aktif et dediğim şekilde sonra 4GB ve 917GB olanı sağ tıklayıp birim sil de. Bu şekilde C'ye eklenmeleri gerekiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
mehmet eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sildim ama eklenmiyo silince ayrı yeni disk olarak kurabiliyorum ama
Önce siyah tabloyu aktif et dediğim şekilde sonra 4GB ve 917GB olanı sağ tıklayıp birim sil de. Bu şekilde C'ye eklenmeleri gerekiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu dediğinizi yaptıktan sonra format atınca artık doğru diski seçebildik ikinize de ayrı ayrı çok teşekkür ederim hayırlı forum

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,886
Üyeler
167,565
Son üye
gardasimangara
Top Bottom