aga bunların en büyük sorunu bu feci şekilde hepsi ses yapıyor yani örneğin ben sabah kalkcam erkenden işimi halledicem diyorsan muhtemelen komşuların duvarlara vuracak denendi ve onaylandı
sadece lcd olanlarda yok problem ya bende dümdüz ST120 Black ST120-3B modeli vardı aldıktan 1 ay sonra her açılışta inanılmaz yüksek sesler vermeye başladı garantiye yolladım güya düzeltildi geldi ama sonuç değişmedi bence bir süre Lian Li'den uzak durmak herkes işin en hayırlısı
[H3 id=''][/H3]...
Aynı ürünün çamaşır makinesi modelini yaklaşık 2 ay önce aldık. İlk ayın sonunda, rutin bir yıkama sırasında makine su sızdırmaya başladı. Yıkama işlemi bittiğinde, körük lastiğinin parçalandığını fark ettik ve makinenin iç aksamı doğal olarak su almıştı.
Müşteri hizmetlerini aradığımızda...
agalar bu telegram sayfalarını neden saklar gibi haliniz var hepimiz burda kendimizce bir şeyler almaya çalışıyoruz zaten her türlü parası olan alacak ne yani bu tripler
kusura bakma geç gördüm, soruna gelecek olursak windows ayarlarından ekran algıla deyince başka ekran algılamadı diyor eğer sorunu doğru anladıysam tabi
Monitörlerimden birini display port ile diğerini hdmi ile bağlıyorum fakat sadece hdmi kablosunu kullandığım monitörüme görüntü geliyor. Ekran kartında da 1 adet hdmi 3 adet dp portu olduğu
için 2.hdmi kablosu da alamıyorum.
(eskiden böyle bir problem yoktu son zamanlarda olmaya başladı bu problem)
yeni ram alma harici şuan deneme şansım yok ama dediğim gibi default ayara çektikten sonra 1 2 saat oyun oynadım ve occt testinde kısa süreli bıraktım bu sefer mavi ekran vermedi
1751401335
bu gece 6000 e alıp tekrardan memteste sokacağım