ahmetkossan isimli üyenin son içerikleri

1. A

🔥İndirim Dempower 130 KG Taşıma Kapasiteli Yürüyüş Bandı Trendyol'da 4.827 TL!

aga bunların en büyük sorunu bu feci şekilde hepsi ses yapıyor yani örneğin ben sabah kalkcam erkenden işimi halledicem diyorsan muhtemelen komşuların duvarlara vuracak denendi ve onaylandı
  2. A

Yardım Recep Baltaş'ın Lianli videosu hakkında

sadece lcd olanlarda yok problem ya bende dümdüz ST120 Black ST120-3B modeli vardı aldıktan 1 ay sonra her açılışta inanılmaz yüksek sesler vermeye başladı garantiye yolladım güya düzeltildi geldi ama sonuç değişmedi bence bir süre Lian Li'den uzak durmak herkes işin en hayırlısı [H3 id=''][/H3]...
  3. A

🔥İndirim 9800x3d 20.888 TL + 9 Taksit

agalar bende r9 7900x3d var bu pek karşılaştırma bulamadım 9800x3d ile öyle fazla bir farkı var mı sizce
  4. A

Bilgisayarım kaç para eder?

-MLD M300 1TB NVME 2280 Gen3x4 M.2 SSD (3300MB Okuma / 3100MB Yazma) -GameBooster GB-Z007B 650w 80+ BRONZE USB 3.0 Mesh ARGB E-ATX Gaming Kasa -ASUS Radeon RX 6750 XT DUAL OC 12GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı -GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 Siyah Single Kit Ram -ASUS ROG STRIX B550-F...
  5. A

❌İndirim Bitti! ARÇELİK 1001 KMX 10 kg Kurutma Makinesi 20.715TL

dediğim gibi 1 aylık cihaz için siz yüzde yüz suçlusunuz dendi bize ve makinemiz hala o halde yardımcı olmuyorlar
  6. A

❌İndirim Bitti! ARÇELİK 1001 KMX 10 kg Kurutma Makinesi 20.715TL

Aynı ürünün çamaşır makinesi modelini yaklaşık 2 ay önce aldık. İlk ayın sonunda, rutin bir yıkama sırasında makine su sızdırmaya başladı. Yıkama işlemi bittiğinde, körük lastiğinin parçalandığını fark ettik ve makinenin iç aksamı doğal olarak su almıştı. Müşteri hizmetlerini aradığımızda...
  7. A

❌İndirim Bitti! PUMA RBD Game spor ayakkabı (8) 42 numara 889 TL

rica etsem bana da yazma şansın var mı
  8. A

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

öyleyse eyvellah ama bazılarının girdiği tripler saçma geldi
  9. A

agalar bu telegram sayfalarını neden saklar gibi haliniz var hepimiz burda kendimizce bir şeyler almaya çalışıyoruz zaten her türlü parası olan alacak ne yani bu tripler
  10. A

kanka bazı ürünlerde indirim yerinde olmasına rağmen indirim uygulanmıyor sebebini bende anlamadım
  11. A

Çift Ekran yapamıyorum

kusura bakma geç gördüm, soruna gelecek olursak windows ayarlarından ekran algıla deyince başka ekran algılamadı diyor eğer sorunu doğru anladıysam tabi
  12. A

Çift Ekran yapamıyorum

Monitörlerimden birini display port ile diğerini hdmi ile bağlıyorum fakat sadece hdmi kablosunu kullandığım monitörüme görüntü geliyor. Ekran kartında da 1 adet hdmi 3 adet dp portu olduğu için 2.hdmi kablosu da alamıyorum. (eskiden böyle bir problem yoktu son zamanlarda olmaya başladı bu problem)
  13. A

Sürekli Mavi Ekran Hatası (system service exception)

6000 mhzde de hata almadım 6200ü denemeye gerek var mı sizce
  14. A

yeni ram alma harici şuan deneme şansım yok ama dediğim gibi default ayara çektikten sonra 1 2 saat oyun oynadım ve occt testinde kısa süreli bıraktım bu sefer mavi ekran vermedi 1751401335 bu gece 6000 e alıp tekrardan memteste sokacağım
  15. A

ASUS PRIME X870-P WIFI AMD AM5 DDR5 ATX , açıkken 6400 de ve 2 kanal kullanıyorum 16 16
Geri