ahmetxr isimli üyenin son içerikleri

1. A

Oyun ve okul için laptop önerisi

oyun oynamalık güzel bir laptop arıyorum. bütün önerilere açığım bütçemi aşmasın sadece. Bütçe: 30000tl
  2. A

RAM yükseltmesi sonrası oyun oynarken sistem kendi kendine reset atıyor

Önceden 16x1 GB RAM vardı bilgisayarımda, sonradan değiştirdim 8x2 yaptım. 8 GB RAM'i aynı marka aynı yerden aldım ama farklı zamanda aldım 1-2 hafta arayla aldım, 8 GB sadece varken sıkıntı yoktu oynuyordum oyunları 8x2 RAM yapınca CS 2 oynarken nedense bir süre sonra restart atıyor. Tekrar...
  3. A

ACİL 20-25K CİVARINDA PC ÖNERİSİ

Buldunmu pc aradığın fiyata
  4. A

20-25k hazır sistem önerisi

Max bütçe 25k sadece kasa arıyorum.Bütün önerilere açığım işlemci amd olsun yeter.
  5. A

DDR 5 sistem parça önerisi

Tamamdır reis sağolasın
  6. A

Teşekkürler hocam bunlar bütçeme uygundur ama sadece anakart ve Rami alsam sistem sıkıntısız çalışır değil mi. İşlemciyi sonradan alacağım çünkü
  7. A

AMD ryzen 5500 Rtx 3050. 8gb A520m k anakart 16gb DDR ram 650w frisby psu Sistemim şuna bu şekildir.DDR 5 e yükseltmek istiyorum ve ram ,anakart , işlemci önerir misiniz?? F/p olursa sevinirim.
  8. A

Altyapısız internet önerisi

Hocam bunlardan bu daha iyi dediğin varmıdır.
  9. A

Altyapısız internet önerisi

Kocaeli de oturuyorum Kocaeli’de olan altyapısız hızlı bir internet varmıdır.şuan “bizim” markalı interneti kullanıyorum çok iyi değil internet 16mb ilk paketi alıyorum oyun ındırırken 11-13 mb arası değişiyor ve hiç 11-13 mb gibi bir hızda indirmiyor.Bütün önerilere açığım fiyatı önemli değil
  10. A

PC d kullanıcıyı nasıl değiştireceğim

Windows da kullanıcıyı yanlışlıkla değiştirdim.Misafir hesaba aldım sanırım, admine nasıl geçeceğimi bulamadım ve netplwiz yazınca erişimi engelliyor erişimi çoğu şeyde engelliyor.
  11. A

30-35k sistem önerisi

Önerdiğiniz sistem varsa link atarmışsınız 1718183847 Önerdiğiniz sistem varsa link atarmısınız
  12. A

30-35k sistem önerisi

30 -35k arası sistem arıyorum bonus Card ile alacağım taksit ile alınca faiz oluyor bu yüzden taksit ile 38k olursa Max iyi olur. AMD işlemci NVIDIA ekran kartı daha iyi olur diye düşünüyorum ama AMD ekran kartı sorunsuz çalışır bu ekran kartı gibi önerileriniz olursa açığım.
  13. A

Çözüldü✓ Bu sistemi almalımıyım sizce

Bu Sistemi almayı düşünüyorum garanti bankası ile 3 taksit almayı düşünüyorum ama üstüne faiz geliyor ve 38.5K civarı oluyor. Varmıdır bu bütçede başka öneriniz yoksa bu sistem iyi mi? almalımıyım?
  14. A

33.766TL Bu fiyata iyi midir??

1708436997 35kYa kadar öneriniz olursa sevinirim. İşlemci AMD ekran kartıda Nvidia serisi olursa güzel olur
  15. A

Bu klavye alınır mı bütçe 1500

Hocam https://amzn.eu/d/iBUHIHZ Brown red blue switch var güzel klavyedir buda nays ile 750tlye geliyor
Geri