Önceden 16x1 GB RAM vardı bilgisayarımda, sonradan değiştirdim 8x2 yaptım. 8 GB RAM'i aynı marka aynı yerden aldım ama farklı zamanda aldım 1-2 hafta arayla aldım, 8 GB sadece varken sıkıntı yoktu oynuyordum oyunları 8x2 RAM yapınca CS 2 oynarken nedense bir süre sonra restart atıyor. Tekrar...
Kocaeli de oturuyorum Kocaeli’de olan altyapısız hızlı bir internet varmıdır.şuan “bizim” markalı interneti kullanıyorum çok iyi değil internet 16mb ilk paketi alıyorum oyun ındırırken 11-13 mb arası değişiyor ve hiç 11-13 mb gibi bir hızda indirmiyor.Bütün önerilere açığım fiyatı önemli değil
Windows da kullanıcıyı yanlışlıkla değiştirdim.Misafir hesaba aldım sanırım, admine nasıl geçeceğimi bulamadım ve netplwiz yazınca erişimi engelliyor erişimi çoğu şeyde engelliyor.
30 -35k arası sistem arıyorum bonus Card ile alacağım taksit ile alınca faiz oluyor bu yüzden taksit ile 38k olursa Max iyi olur. AMD işlemci NVIDIA ekran kartı daha iyi olur diye düşünüyorum ama AMD ekran kartı sorunsuz çalışır bu ekran kartı gibi önerileriniz olursa açığım.
Bu Sistemi almayı düşünüyorum garanti bankası ile 3 taksit almayı düşünüyorum ama üstüne faiz geliyor ve 38.5K civarı oluyor. Varmıdır bu bütçede başka öneriniz yoksa bu sistem iyi mi? almalımıyım?