Altyapısız internet önerisi

ahmetxr

80+
Reaksiyon skoru
0
Kocaeli de oturuyorum Kocaeli’de olan altyapısız hızlı bir internet varmıdır.şuan “bizim” markalı interneti kullanıyorum çok iyi değil internet 16mb ilk paketi alıyorum oyun ındırırken 11-13 mb arası değişiyor ve hiç 11-13 mb gibi bir hızda indirmiyor.Bütün önerilere açığım fiyatı önemli değil

Kocaeli de oturuyorum Kocaeli’de olan altyapısız hızlı bir internet varmıdır.şuan “bizim” markalı interneti kullanıyorum çok iyi değil internet 16mb ilk paketi alıyorum oyun ındırırken 11-13 mb arası değişiyor ve hiç 11-13 mb gibi bir hızda indirmiyor.Bütün önerilere açığım fiyatı önemli değil
Bizim interneti önerecektim bende eğer ondan da memnun değilsen Turkcell Superonline Radiolink var ama çok çok pahalı bir sistem

Bizim wifi nasıl oluyor tam olarak?

POYRAZWİFİ (KOCAELİ)

BİZİMİNTERNET (KOCAELİ)

GESNET (KOCAELİ)

TBTNET (KOCAELİ)

TEPENET (KOCAELİ)

Tecrübe etmediğim için bilemeyeceğim. Bulunduğunuz bölgeye en yakın olana bakın; ya da kapsama haritalarına.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,783
Üyeler
191,163
Son üye
1lorianz
Geri