Şuanda 4070 super ekran kartım var ve hali hazırda i5 14400f kullanıyorum ama güçsüz kaldığını düşünüyorum yanına fiyatı çok uçuk olmayacak dar boğaz yapmayacak bir işlemci öneririmsiniz
Mouseyi oynattığım zaman görüntü bozuluyor arka ekran kalıyor yenisi gözükmüyor parçalanıyor ve şu sıralar gereksiz yere pcim kasıyor
ekran kartım 4070 super işlemcim 14400f
şuanda 16 yaşımdayım rahat 7 sene düz bisiklet sonradan da 3 sene e bike kullandım (rks 250wattlıklardan değil .D) pekte bi kaza yaşayacağımı da zannetmiyorum
1756920752
hocam peki 15 yıllık deneyiminize dayanarak sağlam bir kaç tane 125 cc lik motor önerebilir misiniz
Öncelikle 16 yaşıma neredeyse yeni girdim ve 16 yaşında bildiğim kadarıyla a1 seviyesi ehliyet alınabiliyor bende 125 cc bir motor arayışındayım
Başlangıç seviyesi sıkıntısız bir motor olursa güzel olur.
Önerilerinizi bekliyorum
Arkadaşlar valorant türü yani pc de oynanabilecek oyunlar için bir kulak içi kulaklık arıyorum HyperX'in Cloud Earbuds modeli var bütçem maximum 1.6k herhangi bir öneriniz varsa yazarsanız eğer yoksa bu kulaklığın alınıp alınmayacağını belirtirseniz çok sevinirim
Arkadaşlar başlıktada belirtdiğim gibi maximum 2 bin liralık bir bütçem var şuan olarak aklımda
ASUS TUF GAMING H1 7.1 Surround Kablosuz Siyah Gaming Kulaklık
var gaming gen tr de 2bin 100 lira sizin herhangi bir öneriniz var mı ve bu kalklık alınır mı?