Arkadaşlar yakın zamanda yurt dışından flipper zero temin ettim bir akrabam sayesinde ve tüm harçlığımı ona verdim siyebilirim satıp 1-2k kazanırım hayaliyle aldım ama acaba türkiye de nasıl satacağım bunu bana yardımcı olabilecek var mı sahibinden ilanları kapanıyor. Türkiye de legal aslında...
Merhabalar Fiyatı arttıramam en fazla 500 tl olabilir biraz daha para koy bunu al diye ürünler önerip yorulmanıza gerek yok öneride bulunan herkese şimdiden teşekkür ediyorum
pasajdan alsam sıkıntı çıkar mı diye düşünüyorum o konuda da yardımcı olursanız sevinirim önerileriniz içim şimdiden teşekkür ediyorum iş biraz acele çok indirim beklemeyi düşünmüyorum
Öncelike arkadaşlar yaklaşık 40 gündür düzenli spor yapıyorum gelişmelerde var tabi, artık biceps curl yaparken daha rahat kaldırıyorum ama bicepsimde ağrıyı hissetmeden bileklerimde ağrı başlıyor bu da verimi düşürüyor gibi hissediyorum ne yapmalıyım
Daha önce benzeri konular açılmış fakat incelediklerim kadarıyla genelde öneri olmadan marangoz diyip geçiştirilmiş marangoza yaptıracak durumda değilim minimum 120 cm genişlik ve 60 cm eni olan bir masa arıyorum 1000 tl yi geçebilir ama çok geçmemesi tercihimdir bilgisayar kasasını koyucak yer...
Öncelikle konuya yardımcı olmak için gelen herkese teşekkür ederim yaklaşık 3 yıldır şoktan aldığım 50 tl lik everest klavyeyi kullanıyorum ve beni o kadar rahatsız etmiyor durumum var başka tür ekipmanlara önem veririm ama klavye de o duyguyu hissetmiyorum artık emektar bozuluyor sanırım yeni...