Arkadaşlar selam hepinize hayırlı forumlar dun kendime 2 adet 16gb 3200 mhz ram aldım msi anakartimda bulunan 2 ve 4 numaralı sokete taktım ve biosa girip xmp modda veya Manuel bir şekilde hizini kendi hızı olan 3200 mhz bile çikaramiyorum. 3000 mhz geçmiyor. Yardımcı olabilirmisiniz
Ana kart ...
Hepize iyi forumlar yeni aldığım telefonum olan s20 plusa aracımda müzik dinlemeye çalışırken aux girişi olmadığı için bir ucu type c diğer ucu aux olan kabloyu aldım.
"Bağlı usb cihazı desteklenmiyor." Uyarısı alıyorum aracima ses gelmiyor. Bunu nasıl çözebilirim.
asus ac750 modem aldım arkasında 2 adet ethernet girişi var evde ethernet olarak 3 tane kablo kullanıyoruz 1 tanesi boşta kalıyor bunu nasıl çoğaltabiliriz. Teşekkürler şimdiden
Hepinize öncelikle selamun aleykum hayirli forumlar. Uzun zamandır düşündüğüm monitoru almaya karar verdim. Genellikle oyun amaclı kullanıyorum. (Lol ,cs go, cod warzone) fakat bir kaç sorum olacak.
Monitör tavsiyelerinizi bekliyorum. (Edit: msi veya aoc marka aşığıyım. )
1. Ekran kartım msi...
Ana karttaki normal olan üssteki m2 slotuna taktım ssd nin kendi söylediği değerlere ulaştım 3500 okuma 3200 yazma değerlerine. teşekkürler temiz bir kurulum yaptık sıkıntı yok.