AidenX isimli üyenin son içerikleri

1. A

Bu mouselar arasındaki fark nedir

Arkadaşlar bugün mouse aldım lol versiyonu 1650tl siyah versiyonu 2500tl acaba aralarındaki fark nedir neden böyle uçuk bir fiyat farkı var...
  2. A

Turkcell superonline steamden oyun indirirken 1kb oluyor

Oyun indirirken hatta chromedan falan bir şey indirirken hız 1kb oluyor ara sıra çok nadir 500kb 1mb çıkıp geri 1kb düşüyor lütfen yardım edin acı çekiyorum 2günde multiversus u anca indirdim
  3. A

Rx 6600 ün yanına işlemci

https://www.itopya.com/modart-m7amd-ryzen-5-5600asus-radeon-rx-6650-xt-dual-8gb16gb-ddr4500gb-nvme-m2-ssdgaming-bilgi_h19976#kategori_11 dostum souldash almadan önce bu sistemi arada kontrol et stok geliyo ben şanslıydım aldım 5600 ile 5600x arasında çok fark yok zaten ekran kartım 6650xt olmuş oldu
  4. A

modart m7 alınır mı?

allah razı olsun başlığı açıp bilgilendirmişsin siteye girdiğimde stok vardı normalde 14k olan bilgisayar 14400 olmasına rağmen aldım sonunda kurtuldum bu çileden
  5. A

valla bu dönemde ne olucağı belirsiz her şey riskli o yüzden seçim sana kalmış modartın itopyada çıkardığı en son bilgisayar çok iyi fiyat performanstı ondan sonra yine gelir mi diye bekliyorum
  6. A

aynı şekil bende valorant oynuyorum cuma indirimlerini bekliyom bişey gelmezse alıyom bunu ama o zamana kadar bu kasada gidebilir risk alıyorum ben
  7. A

https://www.incehesap.com/souldash-oyuncu-bilgisayari-fiyati-57341/ bu kasadan bahsediyo büyük ihtimal bende aynısını yapmayı planlıyorum eğer cuma gecesine kadar güzel bilgisayar gelmezse
  8. A

hazır sistem alıyor ve upgrade seçeneklerinde 5 5600 yok direkt xli versiyonu var
  9. A

souldash için konuşuyosun dimi bende öyle yapmayı planlıyorum cuma indirimlerine kadar beklicem eğer düzgün bir sistem gelmezse onu alıcam galiba
  10. A

Parmak izi şifresi koyulmuş WhatsAppa Nasıl Girerim

hattı başka telefona takıp o telefonda whatsappı indirip deneyebilirsin şansını mesajları whatsapp otomatik yedekliyor zaten
  11. A

240hz mi almalıyım 165 mi veya 144 mü

oynayacağın oyuna göre değişir hikayeli oyun oynuyosan 60hz bile yeterli rekabetçi oynuyosan 240 bu sisteme şart zaten 240a paran yoksa sistemden parça eksiltip 240 alman lazım
  12. A

Galax RTX 2060 super alınır mı?

2060 ile 6600xt arasında 3 5 fps olduğunu sanmıyorum değil mi?
  13. A

Çözüldü✓ ModArt M-7 ekran kartsız 7085 TL. Alınır mı?

dostum sistemi öyle satın alamıyosun yalnız haberin olsun böyle bir şey olsa çok op olurdu herkes böyle alıp istediği ekran kartını takardı
  14. A

Bİlgisayarımın birden performansı çok fazla düştü

valorant cpu odaklı oyun olduğu için böyledir god of war falan açsa daha az olur
  15. A

Neden Oyunları Kötü Oynuyorum?

oyun bilgisi olmayıp aimi olan herkes platta tüm elolarda oyun oynadım elmaslarda oyun bilgisi olup aim olmasa bile o eloda tutunucak adam var ama platın yarısından fazlası sadece aim tabi yeni gelen rankla birlikte artık 1 tık kaydı yukarı doğru bu durum
Geri