Parmak izi şifresi koyulmuş WhatsAppa Nasıl Girerim

kendi telefonunuz mu hocam

evet girmemi istemiyor kendisi annem olur ve ikimiz yaşıyoruz bu aralar üzerinde bir tehtid bir şey olduğunu düşünüyorum özellikle babam tarafından ailevi meselelerimi anlatmayayım burada isterseniz
Uyurken parmağını bastırın.Telefonu yeni sürümlerdense hafif bir şekilde dokunsanız bile algılayıp açıyor.

evet girmemi istemiyor kendisi annem olur ve ikimiz yaşıyoruz bu aralar üzerinde bir tehtid bir şey olduğunu düşünüyorum özellikle babam tarafından ailevi meselelerimi anlatmayayım burada isterseniz
he geçmiş olsun

hattı başka telefona takıp o telefonda whatsappı indirip deneyebilirsin şansını mesajları whatsapp otomatik yedekliyor zaten

uykusu çok hafif annemin sırf o yüzden mavi switch kullanmıyorum oysa ki 2 oda yanımda uyuyor
hocam belki pc ye bağlarsanız konuşma geçmişini görebilirsiniz ama telefonun açık olması lazım

uykusu çok hafif annemin sırf o yüzden mavi switch kullanmıyorum oysa ki 2 oda yanımda uyuyor
Hocam parmak izi varsa şifreninde olması lazım benim bildiğim öyle oluyor şifreyle giremiyor musunuz uygulamara ?

evet normalde benimde bildiğim öyle şifreyle girebilsem biliyorum şifresini
Hocam parmak izi ekleme veya değiştirmek isterken(ayarlardan) telefonun şifre veya desenini istiyor diye biliyorum

onu deneyeceğim teknolojiden çok analmıyor naptın derse yuttururum bişeyler
Deneyin. sırf buraya yazmak için denedim hem kendi hemde annemin telefonunda telefonun şifresini istedi 2 telefonda samsung a50 ve 20

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,037
Üyeler
185,212
Son üye
kentist
Geri