Uyurken parmağını bastırın.Telefonu yeni sürümlerdense hafif bir şekilde dokunsanız bile algılayıp açıyor.evet girmemi istemiyor kendisi annem olur ve ikimiz yaşıyoruz bu aralar üzerinde bir tehtid bir şey olduğunu düşünüyorum özellikle babam tarafından ailevi meselelerimi anlatmayayım burada isterseniz
he geçmiş olsunevet girmemi istemiyor kendisi annem olur ve ikimiz yaşıyoruz bu aralar üzerinde bir tehtid bir şey olduğunu düşünüyorum özellikle babam tarafından ailevi meselelerimi anlatmayayım burada isterseniz
uykusu çok hafif annemin sırf o yüzden mavi switch kullanmıyorum oysa ki 2 oda yanımda uyuyorUyurken parmağını bastırın.Telefonu yeni sürümlerdense hafif bir şekilde dokunsanız bile algılayıp açıyor.
hocam belki pc ye bağlarsanız konuşma geçmişini görebilirsiniz ama telefonun açık olması lazımuykusu çok hafif annemin sırf o yüzden mavi switch kullanmıyorum oysa ki 2 oda yanımda uyuyor
Hocam parmak izi varsa şifreninde olması lazım benim bildiğim öyle oluyor şifreyle giremiyor musunuz uygulamara ?uykusu çok hafif annemin sırf o yüzden mavi switch kullanmıyorum oysa ki 2 oda yanımda uyuyor
whatsaba girilmiyor, sadece parmak izi.Hocam parmak izi varsa şifreninde olması lazım benim bildiğim öyle oluyor şifreyle giremiyor musunuz uygulamara ?
Hocam parmak izi ekleme veya değiştirmek isterken(ayarlardan) telefonun şifre veya desenini istiyor diye biliyorumevet normalde benimde bildiğim öyle şifreyle girebilsem biliyorum şifresini
parmak izini 1-2 kere yanlış okutunca şifre istiyor whatsapp.evet normalde benimde bildiğim öyle şifreyle girebilsem biliyorum şifresini
Deneyin. sırf buraya yazmak için denedim hem kendi hemde annemin telefonunda telefonun şifresini istedi 2 telefonda samsung a50 ve 20onu deneyeceğim teknolojiden çok analmıyor naptın derse yuttururum bişeyler