Öyle hocam. Yağmurdan kaçıp doluya yakalanmamak lazım. Uygun fiyatlı alırsın. Sonra o bozulur, bu sefer sağlam bir şey alayım dersin onun da fiyatı artar...
Kendimden örnek vermek istiyorum hocam.
Bende senin gibi bütçeme göre ayarlamaya çalıştım hep parçaları. O yüzden sağlam parçalar tercih edemedim. Bunu...
O zaman ikisi de olur hocam, üzmez. Ama H100 32 inç desteği vardı diye hatırlıyorum. Benim monitör de 32 inç diye bunu tercih etmiştim. İkisinde de aynı...
F80 bilmiyorum ama fotoğraftan gördüğüm kadarıyla masa delinip vida ile tutturuluyor. Eğer öyle bir şeyse önermem. F100 al, istediğin tarafa takabilirsin...
Kasa ve PSU uygun fiyatlı olacağı satıcılar daha çok bir satıyor. Ama biri iyiyken diğer parça kötü oluyor. Şahsen tek tek tercih ederim. Ki seçtiğin Cratos...
86 tl bir fatura gözüküyordu başta sonra bir baktım az önce 250 tl olmuş şikayet vara yazdım gerekirse thh ye başvuru yaparım o parayı ödemem bunlara...
O cayma bedeli değil bildiğim kadarıyla. 2 gün kullandığının bedeli diye yansıtıyorlar. Ee fırsat bulunca yapıştırıyor şerefsizler. Ben de zamanında...