İkinci el mantılı da sanki pahalı seçimler yapmışsın. İşlemci, güç kaynağı, soğutucu yokken 26100 TL oldu. Bu şekilde sıfır hazır sistem daha mantıklı.
İkisini de almaya çalış bence ya. Ya da hesap kirala. Araba kiralama gibi düşün. Hem tüm oyunları alırsın böyle. Bu şekilde Wukong ve GoW Ragnarök bitirdim...
6900 XT olanının kullanmıştım ben. Sıcaklıkları yüksekti. Güçlü karttı yani normal o. Yazılımı biraz özürlüydü. Yazılım yüzünden ekranı bozulmuştu da...
Baya zor bir soru gerçekten. :D
Aorus Master kullandım güzel, heybetli kartı. Suprim de arkadaşta da vardı o da kallavi duruyor. Ben bile bilemedim. :D
Bonus ve Maximum. Ben de ikisi de var Bonus maaş kartı ile kredi kartıi Maximum öğrenci çalışan kredi kartı. Çoğu yer 9 taksit veriyordu genel 6 veriyor...
QNB'nin kredi kartı var bende. Ama alışveriş yapmak istediğim yerler de ya olmuyor ya vade farkı koyuyor. Yeni bir kredi kartı düşünüyorum. Almak istediğim...
Daha driver güncellemeleriyle performansının artacağını düşünüyorum. Kullanmama rağmen takip ettim. İlk çıktığı driver ile son çıkan driver arasında çok...