Aithusa0 isimli üyenin son içerikleri

1. A

Razer deathadder elite içi nasıl açılır

Merhaba elimde mouse olarak Razer deathadder elite mouse var, farenin sol tıkı kenar tuşları hiçbir sıkıntısı yok, ancak sağ tıka bastığımda click sesinden önce çat çat diye ses geliyor, ve acayip rahatsız edici bir şey bende içini açmaya karar verdim yüksek ihtimal mouseyi açabilsem o sesin...
  2. A

Twitch Twitch Etiket Kısmı Daha Fazla Kişiye Ulaşmak ?

Ben açarken Türkçe, çokoyunculu, sohbet etiketliyorum
  3. A

Ramler gereken MHz de çalışmıyor

Ne yapmamı önerirsin 2133 MHz ile 3000 MHz arasında bana göre büyük bi fps farkı var
  4. A

bilgisayarcıya gittiğimde adam kendi ramini taktı anında 3200 MHz verdi ram sence kendi ramim arızalımıdır yoksa desteklemiyor uyuşmazlık gibi bir durum mu vardir
  5. A

ramın Mhz Artıramıyorum

Kaç MHz de çalışıyor
  6. A

ramın Mhz Artıramıyorum

Olay işlemciyi oc etmek değil onu zaten oc lersin bizim sorunumuzun onla alakası yok
  7. A

ramın Mhz Artıramıyorum

Hocam aynı sorun aynı işlemci bendede var yüksek ihtimal ramlerimizde aynı benimki 3000 MHz Gskill ripjaws bu Ramin arkasında internetten araştırırsan yada söküp bakabilirsin de intel 2.0 xmp gibi bir şey yazıyor yani Intel uyumlu xmp bu Rami AMD sistemde xmp açtığımız zaman siyah ekran kalıyor...
  8. A

Ramim 3000 MHz olmasına rağmen ne yaptıysam 2133 MHz den çıkaramadım biosdan xmp profil1-2 denedim manuel arttırmayı denedim voltajı 1.35 çekmeyi denedim bios güncelledim format dahi attım ama hepsinde de farklı aşamalar da yapsam ekran gelmedi her ekran gelmediğinde bios pilini 5-10 dakika...
Geri