A

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• A
      2 k monitör alacakasan soruın olmaz. En fazla arada drop olur. Ki 2 3 ay da snal çözünürlük açarsın amd yazılımından.
    • A
      Aizens, AMD kartlar hala bozuluyor mu? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Valla pek bir şey değişmemiş. Bozulma konusunu bilmiyorum ama 2016 da galiba R9 390 lı sistem kurmuştum. Güç, performans ve fiyat çok iyiydi ama yazılımsal...
    • A
      7600 ile 2k da kullanıyorum dar boğaz yok. 2 k da kullanacaksan sorun olmaz.
    • A
      Aizens, Aldığım sistem nasıl başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      2k 27" 165 aoc ve samsung m7 32" 4k monitör kullanıyorum. 4070 vardı 9070 xt aldım. Benim taraf belli sadece oyun için oturuyorum render vs almıyorum. bir...
    • A
      Aizens, 9060XT kasama nasıl takarım? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Sadece 8 pin var diye biliyorum. Sokete tak - 8 pini tak - düzgün vidasını tak sabit olduğuna emin ol driver kur o kadar. Ekran kartının ve 8 pinin düzgün...
    • A
      Senin skalada 3 sistem gördüm alınır diyeceğim. Hepsinin belli eksiklikleri var ama çok önemli değil. İlk sistemde öyle gözüme çarpan bir sey yok gainward...
    • A
      Hocam hangi kartın var kaç paraya kadar çıkabiliyorsun? 9 taksit oalcak değil mi?
    • A
      Hocam önemli değil, Kalsın ilerde 2. rami takarsın devam edersin.
    • A
      16 GB ram var ve ssd 500 gb. Sadece 5070 mi bakıyorsun 9070 xt de bakılabilir. İşlemciyi 7500f olacak 1 tb ssd ve ram 32 g olacak. 55 - 56 kasa ve ekran...
    • A
      Hocam almışsın bu saatten sonra çok kafanı karıştırma. Standart 7600 ve 5070 diye düşün geç. Diğer türlü moralin bozulur bu ürün için değil genel olarak.
    • A
      Aizens, Tebilon rtx 5060ti sistem alınır mı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      https://www.incehesap.com/genesis-storm-tavsiye-sistem-fiyati-76193/?hsu=1818038,2590209,1818044,2098020,2131296,2213674,1818059 500 ₺ farkla anakartı b650...
    • A
      Aizens, 5070 sistem toplama önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      5070li sistem iyi fiyat alınır bazılarında fiyat farkı olmuyor yada çok yakın oluyor bu ayarda sistem ortalama 55 - 60 arasına geliyor bu avantajlı. Normal...
    • A
      Aizens, Rraenee hazır sistem alınır mı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Çok bir esprisi yok. Parçaları tek tek toplasan aynı para ufak değişiklik vs yaparsın daha iyi parçalar ile indirim denk gelirse cuma aksamı gaming...
    • A
      Aizens, LOGİTECH MI RAZER MI başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Klavye konusunda razera tekrar bulaşmam ama mousede 1.5 yıldır razer deathadder v3 pro kullanıyorum memnunum sarjı 10 gün falan gidiyor hafif.
    • A
      Aizens, 25 30k Bandında Hazır Sistem Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      https://www.incehesap.com/technopat-gaming-v1-tavsiye-sistem-fiyati-81905/ 30.400 tl yada kendim toplartım dersen aşağıdakiler, Her iki sistemde de ilerde 1...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,843
Üyeler
183,021
Son üye
eymnnn
Geri