Hocam OC işlemciyi hep belli bi hızda tutuyo r5 5600 3.5ghz-4.4ghz arası çalışıyor ihtiyaca göre hız artıyor. OC full sabit 4.6ghz tutuyo atıyorum buda...
Hocam biraz daha beklemeye karar verdim hem zora girip hem böyle bi kart almanın anlamı yok. Bakımı masraf olacaktır. ikinci el piyasası biraz daha düşünce...
Anladım hocam sizinkide uygunmuş baya cihazın hotspot değerleri bana bir tık fazla geldi 105 derece hotspot içinde normal görünsede bence küçümsenecek bir...
aynen hocam o model benim kasam 3000d şuanda hava akışı baya iyi . macun bakımı yaparım yalnız pedleri nasıl olur onu öğreneyim. 8k fiyatı sizce uygun mudur...
Normal kasa içi. gördüğüm kadarıyla şu corsairin 3-4 sene önce bol bol kullanılan önü mesh olmayan kasası . Macundan yana sıkıntı yokta ped olarak ne...
Hocam 60 fpse sabitlemiş sanırım yanlışlıkla yeni test sonucunu atacak birazdan ona göre karşılaştırırım. Alacağım marka pny sizinki nedir. Kaç yıllık cihaz ?
Arkadaşlar ikinci el bir pny 3070ti almayı düşünüyorum şuanda 1660tiyim var memnunum ama biraz yenilik iyi olacak. Furmark testi yaptırdım adama 61fps çıktı...
Adamlar kendi sattığı ürüne destek olmuyor kaldı çinden aldığın ürüne olsunlar. X20 modelini 1999tl den satsınlar kapış kapış gider herkese öneririm...