Knk çok teşekkürler çok iyi fikir ama biraz zaman alır gibi ama yapılırsa dediğin gibi çok mantıklı olur daha sonra ilerde de bu dediklerinin üstüne r5 3600x işlemiciyi eklersem muhteşem olur yazdm kafada bi köşeye
3000 TL zorlasam max 4000 TL aralığında bütcem var işlemci mi ? Ekran kartı mı ? yükseltmesi yapmalıyım ekran kartı alacaksam 2.el olsun diyorum kafamda 1650 veya 1060 felan var en sağlıklısı onlar gibi işlemcide de Amd Ryzen 5 5600x alayım diye düşünüyorum fikir konusunuda arada kaldım...
YA Steel series rival 3. 300s. ok herkeşler önerdi yeter artık farlı marka kullanıp memnun olan varsa logitech vs tarzı başka kaliteli önericek marka lütfen neyse tşk bide gamepower , James Donkey vs tarzı önermeyin ama yoruma açık sıkıldım artık aynı fare (mouse) görmekten TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN
Power Boost C013B 500W 3x120mm RGB Fanlı USB 3.0 Gaming Kasa dollar şov yapmış ben 362 tl ye aldım fiyatları baya uçmuş ama 500 power supleyle geliyo güzel içi genişde bakabilirsin
Ben geçen yıl Msı b350 pro vdh aldım şu sistemi kurdum ; b350 pro vdh msı , amd ryzen 3 3200g , James Donkey 240 gb ssd (laptop vardı 120 gb da onda hazır win 10 yüklüydü aldım direkt taktım toplam=360 gb ) , Power Boost C013B 500W 3x120mm RGB Fanlı USB 3.0 Gaming Kasa , Apacer Panther Rage RGB...
ya game power,James Donkey vb. ürünler değilde steel series gibi ürünlerden daha ömürlük sağlam öneri bide eğer kullanmış-deneyimlemiş grup + ve - sini yazarsa müthiş olur şimdiden teşekkürler