Neler Yeni

Türktelekom dolandırıcılığı

fallin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Mehmet Hutchinson
Arkadaşlar 20 ay kalmış iptal etmeye kalksam ne kadar tutar?
Gir online işlemlere, faturalara bak orada yaptıkları indirim tutarı(!) yazıyor. Kullandığını ay × indirim miktarı kadar ödersin. Tahminen 90₺ civarı indirim yapıyoruz demişlerdir, 20 ay kaldığına göre 4 ay kullandın yani yaklaşık 300-350₺ arası bir şey isterler. Taahhüt bozma miktarını ödeyen bir firmaya geçmeyi düşünebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
emir mehmet demir
Dostum taahhütlü olduğu için indirimli fiyat alıyorsun sallıyorum indirimsiz 30 tl dir indirimli 20 tl dir taahhütü bozduğun için indirimsiz fiyatindan yani 30 tlden kalan ayı hesaplar ayrıca geçen aylardaki indirim farkını yani 10 tlyide 4 ay hesaplar toplamından bozma parasını çıkartır.
ayrıca evet iki yıl eşşek gibi ödeyeceksin bir daha böyle yaşamamak için görüşmeleri hep bir mikrofonla kayıt altına tut hata yakalayınca yapıştır mahkemeye bu turkcell onayım olmadan taahhüt koydu çatır çatır parasını aldım kanıtladığım için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Ali Keleş
187TL indirim yazıyor☺️ belkide altyapıyı görüp geçmemem için hemen böylesi bir şey yaptı şerefsizler ya ')

fallin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Mehmet Hutchinson
187TL indirim yazıyor☺ belkide altyapıyı görüp geçmemem için hemen böylesi bir şey yaptı şerefsizler ya ')
Afedersiniz de bu şey çocukluğu 😡🤬. Ben de benzer dertten muzdaribim. 17 ay daha beklemek zorundayım. Dile kolay..

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
AKADİR
[/QUOTE
KNK VALLA REİS BAK MURAT ÖZBEY DİYE YOUTUBER VAR İNSTADA HİKAYE SABİTLEME BÖLÜMÜNE BAK ONA 1200 KÜSÜR GEÇİRMİŞLERDİ DEMEK İSTEDİĞİM SAĞLARI SOLLARI BELLİ OLMAZ Bİ ARA MÜŞTERİ HİZMETLERİ SOR https://www.instagram.com/muratozbeyhd/?hl=tr İNANMAYAN TIKLAYIP BAKABİLİR

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,006,112
Üyeler
159,445
Son üye
rhennack
Top Bottom