Türktelekom dolandırıcılığı

Reaksiyon skoru
110
Selam arkadaşlar, ben Türktelekom kullanıyordum. Altyapı 8mbps desteklediği için 8mbps paketim vardı ama İnternet babamın üzerineydi. Normalde geçtiğimiz günlerde bitiyordu taahhüt 8mbps 55TL + 24TL ev telefonu alıyorlardı. Bende kablonet altyapısı yapıldığı için değiştirecektim paketimi ama geçtiğimiz günlerde babamı aramışlar 2yıl 16mbps taahhütlü pakete geçirmişler 68TL gibi fiyata 24TL ev faturasına geliyor birde. Hiç imza almak falan yok Bi anda geçirmişler babamda anlamaz işte tamam falan demiş ki 16mbps vermiyorlar 8mbps İnternet veriyorlar dediğim gibi. Herhangi bir şekilde kurtulma şansım varmı yoksa 2yıl eşşek gibi alıcaklarmı? Teşekkürler.

İmza atmasına gerek yok, müşteri temsilcisi sizi bu tarifeye geçiriyorum onaylıyor musunuz diyor babanda evet onaylıyorum demiştir. Al sana imza. Çoğu onaylama işlemi artık bu şekilde.

Yine soktular 2yıl desenize. Şey diyor babam galiba son 1 ayı ödeyip paketi iptal edebiliyormuşuz ama anlamadım araştıracağım.

aynı olay benızım basımıza geldı vodofonde telefonla paket kullanıyoduk bize sormadan faturalıya geçirmişler

Selam arkadaşlar, ben Türktelekom kullanıyordum. Altyapı 8mbps desteklediği için 8mbps paketim vardı ama İnternet babamın üzerineydi. Normalde geçtiğimiz günlerde bitiyordu taahhüt 8mbps 55TL + 24TL ev telefonu alıyorlardı. Bende kablonet altyapısı yapıldığı için değiştirecektim paketimi ama geçtiğimiz günlerde babamı aramışlar 2yıl 16mbps taahhütlü pakete geçirmişler 68TL gibi fiyata 24TL ev faturasına geliyor birde. Hiç imza almak falan yok Bi anda geçirmişler babamda anlamaz işte tamam falan demiş ki 16mbps vermiyorlar 8mbps İnternet veriyorlar dediğim gibi. Herhangi bir şekilde kurtulma şansım varmı yoksa 2yıl eşşek gibi alıcaklarmı? Teşekkürler.
ses kaydını imza olarak kabul ediyor allahın dolandırıcıları benim babamıda aramışlar 2 mbpsye 10 tl ek isterminiz demişeler

Herhangi bir şey yapabildinizmi?
babanın tamam dediğinden emin değilse ya da izin vermemişse parayı söke söke geri alırsın . aynısı benim babamın başına geldi ben böyle bir şey demedim diye söyledi . müşteri hizmetleri aynı şekilde biz buradan onay verdiğinizi görüyoruz dediler babam incelenmesini isteyince gördüler ki babam böyle bir şey dememiş 2 hafta sonra özür dileye dileye iptal ettiler.

Arkadaşlar 16mbps denmiş ama 8 falan zor veriyorlar acaba ayıplı hizmet madde 13 üzerinden iptal ettirebilirmiyim?

artık imzaya gerek yok vodafone net kullanıyorum 8mgbts hızında ilk kullandığım yıl 50 tl ödüyordum ne yaptılarsa 2 yılda 70tlye çıktı üstelik 2 yıl daha kitlediler toplam 4 yıl modem parası ödeyeceğiz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar 16mbps denmiş ama 8 falan zor veriyorlar acaba ayıplı hizmet madde 13 üzerinden iptal ettirebilirmiyim?
öyle bi seçeneğin varsa düzelttirmeyle uğraşma iptal ettir

Arkadaşlar 20 ay kalmış iptal etmeye kalksam ne kadar tutar?

Hocam 80 liraya 6 mbps alıyorum. Var mı arttıran?

Dostum taahhütlü olduğu için indirimli fiyat alıyorsun sallıyorum indirimsiz 30 tl dir indirimli 20 tl dir taahhütü bozduğun için indirimsiz fiyatindan yani 30 tlden kalan ayı hesaplar ayrıca geçen aylardaki indirim farkını yani 10 tlyide 4 ay hesaplar toplamından bozma parasını çıkartır.

Geri