Neler Yeni

Türktelekom dolandırıcılığı

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Ali Keleş
Selam arkadaşlar, ben Türktelekom kullanıyordum. Altyapı 8mbps desteklediği için 8mbps paketim vardı ama İnternet babamın üzerineydi. Normalde geçtiğimiz günlerde bitiyordu taahhüt 8mbps 55TL + 24TL ev telefonu alıyorlardı. Bende kablonet altyapısı yapıldığı için değiştirecektim paketimi ama geçtiğimiz günlerde babamı aramışlar 2yıl 16mbps taahhütlü pakete geçirmişler 68TL gibi fiyata 24TL ev faturasına geliyor birde. Hiç imza almak falan yok Bi anda geçirmişler babamda anlamaz işte tamam falan demiş ki 16mbps vermiyorlar 8mbps İnternet veriyorlar dediğim gibi. Herhangi bir şekilde kurtulma şansım varmı yoksa 2yıl eşşek gibi alıcaklarmı? Teşekkürler.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,925
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
İmza atmasına gerek yok, müşteri temsilcisi sizi bu tarifeye geçiriyorum onaylıyor musunuz diyor babanda evet onaylıyorum demiştir. Al sana imza. Çoğu onaylama işlemi artık bu şekilde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Ali Keleş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yine soktular 2yıl desenize. Şey diyor babam galiba son 1 ayı ödeyip paketi iptal edebiliyormuşuz ama anlamadım araştıracağım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Oğuzhan Yüksel
aynı olay benızım basımıza geldı vodofonde telefonla paket kullanıyoduk bize sormadan faturalıya geçirmişler

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Ali Keleş

yusuf bali

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
yusuf bali
Instagram
_yusufbali_
Selam arkadaşlar, ben Türktelekom kullanıyordum. Altyapı 8mbps desteklediği için 8mbps paketim vardı ama İnternet babamın üzerineydi. Normalde geçtiğimiz günlerde bitiyordu taahhüt 8mbps 55TL + 24TL ev telefonu alıyorlardı. Bende kablonet altyapısı yapıldığı için değiştirecektim paketimi ama geçtiğimiz günlerde babamı aramışlar 2yıl 16mbps taahhütlü pakete geçirmişler 68TL gibi fiyata 24TL ev faturasına geliyor birde. Hiç imza almak falan yok Bi anda geçirmişler babamda anlamaz işte tamam falan demiş ki 16mbps vermiyorlar 8mbps İnternet veriyorlar dediğim gibi. Herhangi bir şekilde kurtulma şansım varmı yoksa 2yıl eşşek gibi alıcaklarmı? Teşekkürler.
ses kaydını imza olarak kabul ediyor allahın dolandırıcıları benim babamıda aramışlar 2 mbpsye 10 tl ek isterminiz demişeler

2000hs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
isim
Herhangi bir şey yapabildinizmi?
babanın tamam dediğinden emin değilse ya da izin vermemişse parayı söke söke geri alırsın . aynısı benim babamın başına geldi ben böyle bir şey demedim diye söyledi . müşteri hizmetleri aynı şekilde biz buradan onay verdiğinizi görüyoruz dediler babam incelenmesini isteyince gördüler ki babam böyle bir şey dememiş 2 hafta sonra özür dileye dileye iptal ettiler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Ali Keleş
Arkadaşlar 16mbps denmiş ama 8 falan zor veriyorlar acaba ayıplı hizmet madde 13 üzerinden iptal ettirebilirmiyim?

frknkbdn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Umut Furkan KABDAN
artık imzaya gerek yok vodafone net kullanıyorum 8mgbts hızında ilk kullandığım yıl 50 tl ödüyordum ne yaptılarsa 2 yılda 70tlye çıktı üstelik 2 yıl daha kitlediler toplam 4 yıl modem parası ödeyeceğiz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar 16mbps denmiş ama 8 falan zor veriyorlar acaba ayıplı hizmet madde 13 üzerinden iptal ettirebilirmiyim?
öyle bi seçeneğin varsa düzelttirmeyle uğraşma iptal ettir

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Ali Keleş
Arkadaşlar 20 ay kalmış iptal etmeye kalksam ne kadar tutar?

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal
Hocam 80 liraya 6 mbps alıyorum. Var mı arttıran?

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
emir mehmet demir
Dostum taahhütlü olduğu için indirimli fiyat alıyorsun sallıyorum indirimsiz 30 tl dir indirimli 20 tl dir taahhütü bozduğun için indirimsiz fiyatindan yani 30 tlden kalan ayı hesaplar ayrıca geçen aylardaki indirim farkını yani 10 tlyide 4 ay hesaplar toplamından bozma parasını çıkartır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,926
Üyeler
161,524
Son üye
Beytwo
Top Bottom