Merhabalar yaklaşık 2 3 ay önce gaming genden bi sistem aldım geldiği gibi formatlamadan kullandım driverları vs güncelleyerek dumpları nasıl kontrol edebileceğimi bilmiyorum ama drivea yükleyip linkini bırakacağım yazının sonunda
Sıkıntı olduğunu düşündüğüm ilk şey bilgisayarım açılırken gelen...
genel olarak valorant tarzi seyler oynarim tek kisilik seyler oynuyorum onun disinda suana kadar hep 1080p kullandim 2k alirsam basima ne gelir bilmiyorum ondan 1080pden devam edesim var
6 ay temiz kullandım hiçbir sorunu yok masaüstüne geçeceğim için satıyorum şarj cihazı ve orijinal kutusuyla vereceğim garantisi de içinde takas düşünmüyorum benchmark testlerini fotograf olarak ekledim pazarlık payı vardır
bugün ailem beni avmye götürdü vatan mediamarkt teknosa falan her yere girdik baktık zaten laptop almak istemiyodum ama calisan arkadas bizi kaziklama hevesiyle soyledigim her seyi yalanladi ve laptoplari yuceltti bu yuzden laptop almak zorundayim bize bu modeli önerdi magazada 52kydi fiyati o...
her laptopta bi sıkıntı bulabilirsin kanka 2 haftadır forumdayım açılan her laptop konusunda kavga dönüyo millet birbirini yiyo birbirinin önerdiği şeye laf atıyo umarım kafan karışmaz bu arada benim de bütçem aynı ben de arıyom cevaplara bakıcam güzel bir şeyler önerirler umarım
ne kadar laptopları sevmesem de ailemin üniye geçeceğim için laptop almam konusundaki israrina yenik dustum biraz oyun biraz da render gücüne ihtiyacım var bütçe 40k su soyle isinir bu boyle malzemesi kotu diye savasmadan sakin sakin laptoplarinizi onerin yalvaririm kafami daha cok...
teşekkürler cevaplar için eczacılık yazıcam büyük ihtimalle de tutucak yani pek bi ihtiyacım olacağını düşünmüyorum genelde bi yere gittiğim de yok gym hariç full evdeyim ondan daha mantıklı olacağını düşünmüştüm
Merhaba dostlar 2 haftadır falan piyasanın yatışmasıyla araştırma yapmaya başladım (çünküşuan bilgisayar alamazsam bidaha alamıycam büyük ihtimal) araştırıp gördüğüm üzere dizüstü ve masaüstü arasındaki fiyat farkı haricinde bütçe aralığımdaki çoğu dizüstünün de kusuru olması beni dizüstü...
Arkadaşlar son zamanlarda fl stüdyoda çok fazla zaman geçiriyorum 4 5 ay kadar uğraşmamam gerekiyor silmeden giremeyeceğim bi hale getirmem lazım bunu sağlayacak bi program var mıdır