o anlamda bir yorum atmamıştım hocam belki başka arkadaşlarında söyleyecekleri vardır diye up atmak için attım konuya
bukadar agresif bir tavır sergilemeniz biraz saçma olmuş
@Gurkanpiro nun önerdiği ssd uyacak mıdır hoca sizde anakarta gayet güzel gözüküyor ve ek olarak kingston kötü bir markada değil tabi diğerleride değil fakat özellik acısından önerdiğiyle fark var
bütceme göre bir m2 tavsiyesi daha doğru olur hocam 2200 ile 5 k arasında dağlar kadar fark var ondan dolayı daha düzgün bir tavsiye en doğrusu olacaktır
ben halaha öğrenciyim hocam zaten aile ici ekonomi konusundada sıkıntılarımız bulunmakta. Evet 2 aylık asgari ücret maaşı ile güzel bir bilgisayar alına bilir fakat bu yaşımdayken benim için o dediğiniz imkansız
bunu biliyorum amacım yüksek ayarlarda oynamak değil askine yeni çıkan oyunlara düşük ayarlarda olsa bile adapte olabilmesini istiyorum çok fazla ark seven bir insanım ve bu yıl ark 2 çıkması bekleniyor ve ekran kartımın onu kaldırmayacağından eminim fakat düşük ayarlarda 30 yerine 40...
Selam dostlar benim Asus gtx1050 ti bir ekran kartım var Kısacası bundan ve overlock yapmak istiyorum msi afterburner üzerinden sizce en zararsız değerler nedir bana açıklarmısınız