Merhaba sinerji üzerinden bir bilgisayar topladım ama siparişin hemen ardından montaj ve test hizmeti almayı unuttuğumu fark ettim ve iptal-değişiklik talebi açtım konu kısmına da durumu belirttim mail üzerinden iletişime geçeceğiz diyor ama ben satın alırken taksitli şekilde aldım iptal edersem...
Merhaba iyi geceler Ben Truckers mp Giriş bilgilerimle sitesine giremiyorum Ve bu yüzden de download edemiyorum Sizden rica etsem Setup dosyasını upload edebilir misinizi bana Lütfen
Selamın Aleyküm Ben normalde Türk telekom 24-25 mbps İnternet hızı alıyorum Normalde bana yetiyor lakin özellikle 1 haftadır internet Valorant da aşırı kötü 100 ping den aşşağı inmiyor Bunun için bir yardımı olabilecek varmı şimdi gelir buraya yazacağına teknik servis çağır diyenler :)
Sistem belirtmek aklıma gelmedi sistem şu şekilde Ryzen 5 5500 RTX 3050 16 3200MHZ RAM Bulunuyor ve oyun mmorpg hariç bütün tarzda oyunları oynarım Ve bütçe de sıkıntı yok
1658529744
Çok iyi cevap mean
1658529762
Teşekkürler Hocam deneyeceğim
1658529782
Bütçe de sınır yok Hocam
Selamın Aleyküm Ben yeni sistem topladım Ama oynayacak oyun bulamıyorum bana oyun tavsiyesi verebilir misiniz? ama Klasik oyunlar olmasın Gta V Mafia 2 fln demeyin yani :)