Yeni Pc Aldım Oyun önerisi

Akifgkdg

80+
Reaksiyon skoru
3
Selamın Aleyküm Ben yeni sistem topladım Ama oynayacak oyun bulamıyorum bana oyun tavsiyesi verebilir misiniz? ama Klasik oyunlar olmasın Gta V Mafia 2 fln demeyin yani :)

Fortinayti ila babici

Selamın Aleyküm Ben yeni sistem topladım Ama oynayacak oyun bulamıyorum bana oyun tavsiyesi verebilir misiniz? ama Klasik oyunlar olmasın Gta V Mafia 2 fln demeyin yani :)
Bir bütçe ve ne tür bir oyun istediğini söyleseymişsin keşke,ben ortaya atıyorum ozaman.
Rdr 2

House Flipper, hiç şaşmaz abi. mis gibi oyun ev yapıyosun satıyosun ne gerek var tantanaya falan

Sistem belirtmek aklıma gelmedi sistem şu şekilde Ryzen 5 5500 RTX 3050 16 3200MHZ RAM Bulunuyor ve oyun mmorpg hariç bütün tarzda oyunları oynarım Ve bütçe de sıkıntı yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fortinayti ila babici
Çok iyi cevap mean

House Flipper, hiç şaşmaz abi. mis gibi oyun ev yapıyosun satıyosun ne gerek var tantanaya falan
Teşekkürler Hocam deneyeceğim

Bir bütçe ve ne tür bir oyun istediğini söyleseymişsin keşke,ben ortaya atıyorum ozaman.
Rdr 2
Bütçe de sınır yok Hocam

gamepass al içinden güzel oyun baya var şimdi sayamıcam ama biraz bak sana önerim gamepass içinde 400 den fazla oyun var

Dying ligth 1-2

Crysis.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,620
Üyeler
191,135
Son üye
Fırsatınbukadarı
Geri