God of war ragnarok iyi oyun ama bence 2 kez ust uste god of war oyunu yilin oyununu almasi haksizlikti 2018de rdr2 gibi bir oyunun yerine zaten gow almisti goty artik ragnarokta alirsa bi seyler olur bu iste. Bu kadar yazmak yerine elden ring bana hitap etmiyor diyebilirdin. Seninle dalga...
Galaxy A55 cihazımı yaklaşık 9 aydır kullanıyorum gayette iyi çalışıyordu. Geçen ay bi kere suya düşürmüştüm ve hemen temizledim sim kart slotunu çıkarıp 1 gün beklettim. One ui 7 güncellemesinden 1 hafta sonra falan telefon fazla ısınmaya başladı ayrıca şarj hızıda yarı yarıya düşdü. Ve...
Hatirlamiyorum pek ama ilk basta ellerimi rontgen aldilar boy uzama seyi acikmiymis diye sonrada baska yere yonlendirdiler 4-5 ay falan ilac aldim uyku duzenimi degistirdim tabi okulu kotu etkilemisdi derslerde uyuyordum full
A36 iyidir kendimde A55 kullaniyorum ama A36 tavsiye ederim kamera disinda daha iyi bir cihaz 6 yil guncelleme alacakmis gayet iyi nothingin guncellemesi bitti zaten s21 fe de bitti bitecek ayrica batarya sorunlu cihaz A36 iyidir
Neil druckman iste olmadik yerlere sokuyor lgbt sacmaliklarini. Yaptigi isleri cok severim ama bu sacmaliklar cidden sinir bozucu koskoca nathan drake 4-cu oyunda bir kadindan dayak yiyor ya