Neler Yeni

Xiaomi 14T vs Poco F7 Pro

XPCX

80+
Reaksiyon skoru
32
Merhaba arkadaşlar,

Bütçem 30 bin sizce hangi telefonu almam gerekli oyun oynamıyorum özellikle kamera benim için daha önemli ve sizlerin kullanıcı deneyimleriniz benim için önemli, şimdiden teşekkür ederim.

Sebepleriyle yazabilirseniz çok makbule geçer çünkü POCO F7 Pro 2K ekranı var bu aklımı çok kurcalıyor 2K ekran mı yoksa daha iyi kamera mı olsun diye ikilemdeyim sürekli.

Merhaba arkadaşlar,

Bütçem 30 bin sizce hangi telefonu almam gerekli oyun oynamıyorum özellikle kamera benim için daha önemli ve sizlerin kullanıcı deneyimleriniz benim için önemli, şimdiden teşekkür ederim.

Sebepleriyle yazabilirseniz çok makbule geçer çünkü POCO F7 Pro 2K ekranı var bu aklımı çok kurcalıyor 2K ekran mı yoksa daha iyi kamera mı olsun diye ikilemdeyim sürekli.
Kamera onemliyse 14T iyidir ama 30k ya 14T Pro var onu al

Mİ 14 T almak yerine X6 pro al daha iyi. İşlemciler aynı çok az fark var ve farka değmez. Şebeke sorunları da var 14 t nin.

Diğer taraftan f7 pro daha çok yeni. Biraz bekleyip sorunları var mı görmek gerekir diye düşünüyorum.

Mİ 14 T almak yerine X6 pro al daha iyi. İşlemciler aynı çok az fark var ve farka değmez. Şebeke sorunları da var 14 t nin.

Diğer taraftan f7 pro daha çok yeni. Biraz bekleyip sorunları var mı görmek gerekir diye düşünüyorum.
Poco tarafında kamera kötü diye düşündüğümden x6 pro istemiyorum ama f7 pronun kamerası iyi diyorlar bilemedim bu ikisi arasında kaldım.

Dediğim gibi biraz beklemekte fayda var. Mağazaya gidip de deneyebilirsin. Honor veya Samsung cihaz düşünmüyorsun sanırım

Merhaba arkadaşlar,

bu ikisinden hangisi hosuna giderse onu alabilirsin. (kisisel tercihim 14t 12/512)

• Beğen
Reaksiyonlar: XPCX
14T işlemciden dolayı alınmaz poco fotograf yönünden seni tatmin etmez bundan dolayı biraz daha bütçeni yükseltip 14 t pro alabilirsin veya şu cihazları araştır
Honor 200 Pro
Xiaomi 13T Pro
Samsung Galaxy S24 FE
Samsung Galaxy S23
Doğru diyorsunuz işlemcisi biraz düşük kalıyor ama fotoğraf olarak iyi bence göz ardı edilir zaten oyun oynamıyorum.
Post automatically merged:

bu ikisinden hangisi hosuna giderse onu alabilirsin. (kisisel tercihim 14t 12/512)
Büyük ihtimalle bende 14t alıcam acaba işlemcisi snapdragon kadar iyi midir? hız olarak oyun haricinde ben oyun oynamıyorum.

Doğru diyorsunuz işlemcisi biraz düşük kalıyor ama fotoğraf olarak iyi bence göz ardı edilir zaten oyun oynamıyorum.

Büyük ihtimalle bende 14t alıcam acaba işlemcisi snapdragon kadar iyi midir? hız olarak oyun haricinde ben oyun oynamıyorum.
s24fe de bakabilirsin

8s gen 3 antutu gpu score 475k
D 8300 antutu gpu score 475k

dolayisiyla dimensity 8300 8s gen 3le asagi yukari ayni performansta islemciler.

honor 200 pro da isinmaya bagli islemci performansinin %70ini koruyor 14T de.

benim 14T secmemin tek sebebi ise ilerleyen donemde LineageOS custom romlariyla telefonu kullanmaya devam edebilecek olman. honor ve snapdragon islemcilere custom rom pek yazilmiyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: XPCX
8s gen 3 antutu gpu score 475k
D 8300 antutu gpu score 475k

dolayisiyla dimensity 8300 8s gen 3le asagi yukari ayni performansta islemciler.

honor 200 pro da isinmaya bagli islemci performansinin %70ini koruyor 14T de.

benim 14T secmemin tek sebebi ise ilerleyen donemde LineageOS custom romlariyla telefonu kullanmaya devam edebilecek olman. honor ve snapdragon islemcilere custom rom pek yazilmiyor.
Yalnız Poco F7 Pro İşlemcisi 8 gen 3 dür. 8s gen 3 değil ama yinede hemen hemen aynı herhalde o zaman Xiaomi 14t alıyorum teşekkür ederim

Çoklu konu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,458
Üyeler
173,041
Son üye
ozgunozturk
Geri