Xiaomi 14T vs Poco F7 Pro

Kamera onemliyse 14T iyidir ama 30k ya 14T Pro var onu al
O fiyattakiler ithalatçı garantili yd cihaza imei çakıp ithalatçı garantili diye satıyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba arkadaşlar,

Bütçem 30 bin sizce hangi telefonu almam gerekli oyun oynamıyorum özellikle kamera benim için daha önemli ve sizlerin kullanıcı deneyimleriniz benim için önemli, şimdiden teşekkür ederim.

Sebepleriyle yazabilirseniz çok makbule geçer çünkü POCO F7 Pro 2K ekranı var bu aklımı çok kurcalıyor 2K ekran mı yoksa daha iyi kamera mı olsun diye ikilemdeyim sürekli.
Hocam bende f7 pro aldım dün elime ulaştı cihaz on numara her konuda haberin olsun pişman olmazsın 8 gen 3 çok stabil çalışıyor hiçbir sorubla karşılaşmadım

Son düzenleme:
O fiyattakiler ithalatçı garantili yd cihaza imei çakıp ithalatçı garantili diye satıyorlar

Hocam bende f7 pro aldım dün elime ulaştı cihaz on numara her konuda haberin olsun pişman olmazsın 8 gen 3 çok stabil çalışıyor hiçbir sorubla karşılaşmadım
Hocam performans konusunda tabii ki F7 pro iyidir bende onu almak isterim ama kamerasının iyi olduğunu görsem bende F7 Pro alabilirim ama hiçbir yerde kamerasını inceleyen video bulamadım o yüzden kafam karışıyor.

Hocam performans konusunda tabii ki F7 pro iyidir bende onu almak isterim ama kamerasının iyi olduğunu görsem bende F7 Pro alabilirim ama hiçbir yerde kamerasını inceleyen video bulamadım o yüzden kafam karışıyor.
Hocam kamera olarak üzmez ben ip11deb geçtim arka kamerası daha iyi poconun

F7 Pro'da 8 Gen 3 var ancak yazılımdan ötürü kamera tarafı şaibeli. 8s Gen 3 sorun oluşturmaz, 8 Gen 2 benzeri zaten, 8 Gen 2'nin de performansı belli, daha güçlü SoC'lu cihaz var ancak genel kalite olarak daha geride. Mi serisi yerine (Mi T de olsa) POCO tercih etmek düşündürücü, POCO yazılım tarafında aynı hatta daha geri performansta.
Özellikle kamera için Honor 200 Pro yazılımdan da ötürü daha iyi işler çıkarabilir. Xiaomi veya POCO kağıt üstünde gayet iyi ancak bunları gerçeğe dökmede diğer markalara göre daha geride. Bu bütçede alınacak her cihaz memnun edecektir, maksat daha çok memnun edecek olanı bulmak.

F7 Pro'da 8 Gen 3 var ancak yazılımdan ötürü kamera tarafı şaibeli. 8s Gen 3 sorun oluşturmaz, 8 Gen 2 benzeri zaten, 8 Gen 2'nin de performansı belli, daha güçlü SoC'lu cihaz var ancak genel kalite olarak daha geride. Mi serisi yerine (Mi T de olsa) POCO tercih etmek düşündürücü, POCO yazılım tarafında aynı hatta daha geri performansta.
Özellikle kamera için Honor 200 Pro yazılımdan da ötürü daha iyi işler çıkarabilir. Xiaomi veya POCO kağıt üstünde gayet iyi ancak bunları gerçeğe dökmede diğer markalara göre daha geride. Bu bütçede alınacak her cihaz memnun edecektir, maksat daha çok memnun edecek olanı bulmak.
Hyperos bence gelişmiş ilk defa Xiaomi cihaz kullanıyorum ama çok stabil akıcı sistem

30 bin tl ye 14t pro bulamadım :( en az 35k dan başlıyor
S24Fe al bence o zaman

son zamanlar cok telefonlarla ilgilenmiyorum o yuzden yanlisim varsa ozurdilerim

Hocam ikisi arasından düz 14T ile Poco F7 Pro şahsen kıyaslanamaz bile, açık ara F7 Pro tercih ederdim de bence direkt S24 FE al

Hocam ikisi arasından düz 14T ile Poco F7 Pro şahsen kıyaslanamaz bile, açık ara F7 Pro tercih ederdim de bence direkt S24 FE al
Artık lansman fiyatından çıktığı için fiyatı arttı POCO F7 Pro 34 bin TL oldu bu durumda ya Xiaomi 14t Pro 37 bin TL'ye alacağım ya da direk Xiaomi 15 alacağım bence her türlü Xiaomi 14t Pro POCO F7 Pro'dan iyi zaten kamera olarak da daha iyi direk aradaki 13 bin TL'yi vermeden Xiaomi 14t Pro almayı düşünüyorum ama MediaTek işlemci biraz beni düşündürüyor ileride snapdragon kadar stabil kalabilir mi acaba?

Poco tarafında kamera kötü diye düşündüğümden x6 pro istemiyorum ama f7 pronun kamerası iyi diyorlar bilemedim bu ikisi arasında kaldım.
x6 pronun kamerası kötü oyun oynayacaksan x6 al geç kamera önemli ise samsung falan bak derim

x6 pronun kamerası kötü oyun oynayacaksan x6 al geç kamera önemli ise samsung falan bak derim
Xiaomi 14T Pro nasıldır hem kamera hem oyun anlamında iyi olur diye düşünüyorum ama mediatek ileride sorun çıkarır mı acaba ilerleyen yıllarda snapdragon kadar stabil kalabilir mi?

Xiaomi 14T Pro nasıldır hem kamera hem oyun anlamında iyi olur diye düşünüyorum ama mediatek ileride sorun çıkarır mı acaba ilerleyen yıllarda snapdragon kadar stabil kalabilir mi?
x7 pro aldım yakın bir tarihde uzun kullanımda snapdragondan memnunum mediatek hakkında tam bir şey demem doğru olmaz şu anlık memnunum x7 den

14t hakkındada pek bir şey diyemem kullanmadım ama xiaomilerin genel anlamda kamera kaliteleri berbat ilk aldığınızda her türlü güzel geliyor ama sonradan bozuyor gelen updateler ilemi yoksa başka bir nedenden ötürümü bilmem note8pro aldığımda ilk çektiğim yakın çekimler şahane görünürken telefonu değiştirmeden önceki çekimlerimde fotoğraf kalitesi çamur gibiydi aynı şeyleri poco x3 pro gibi xiaomilerdede yaşadım

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: XPCX
Geri